Cuando se apaguen las velas
8Valoració

Dante és un clar exemple de superació personal. Malgrat que fa quasi dos anys que es veu obligat a moure’s amb cadira de rodes, ha seguit treballant fins a dia d’avui, el dia assenyalat per la seva jubilació. Només necessita acabar un darrer encàrrec i podrà marxar per sempre…

Xavier Serrat es un dels actors més preuats de l’escena i de la televisió. Ja fa temps va revelar-se com un gran actor dramàtic. A “Cuando se apaguen las velas“, fa un paper on broda el personatge. Una gran interpretació del personatge de l’assassí a sou, amb una història passional, explica com ha arribat a fer-se un professional d’aquesta activitat, l’escenografia pot semblar gairebé un pla de cinema en blanc i negre …

Com un thriller de novel·la negra la interpretació de Xavier Serrat (Dante Linares) no decau ni un instant i es recrea amb la història de la seva pròpia vida en primera persona, com qualsevol professional té un codi ètic i uns principis molt assumits. L’assassí a sou sembla que s’humanitzi degut a l’amor a la seva família. Malgrat uns fets imprevistos que li fan canviar la trajectòria de la seva missió; Dante com un bon professional té la capacitat per a resoldre aquest problema: “Disposa d’un pla B” que porta fins al final amb la fredor del criminal. L’atmosfera a la sala confirma la bona tasca feta sota la direcció Miquel Murga i el seu equip. Obra recomanada als fanàtics dels monòlegs.


Es pot veure a: Guasch Teatre
Text: Eric Romero
Intèrprets: Xavier Serrat

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies