Renovacions (tardor): ‘Gossip Girl’, ‘Nikita’, ‘Supernatural’, ‘90210’, ‘The Vampire Diaries’, ‘One Tree Hill’

Cancel·lacions: ‘Hellcats’

Novetats (tardor): ‘The Ringer’, ‘Hart of Dixie’, ‘Secret Circle’

Ringer

Ringer

Ringer suposa el retorn de Sarah Michelle Gellar a la televisió en un drama d’acció en que l’actriu dona vida a dos personatges. Gellar interpreta a Bridget, una dona que, després de veure un assassinat, tracta d’escapar de la màfia, assumeix la identitat de la seva germana i ha de portar una doble vida evitant ser descoberta. Acompanyen a Gellar, Ioan Gruffud, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell i Tara Summers.

Hart of Dixie

Hart of Dixie

Zoe Hart és una jove doctora que pretén fer una gran carrera com a cirurgiana cardio-toràcica. Però aquests somnis s’acabaran quan accepti la feina que li ofereix el Dr. Harley Wilkes per ajudar-lo en una petita clínica a Bluebell, Alabama. Quan Zoe arribi al poble descobrirà que el Dr. Wilkes ha mort i l’ha deixat la clínica en herència. Protagonitzen Rachel Bilson, Jaime King, Wilson Bethel, Cress Williams i Scott Porter.

Secret Circle

Secret Circle

Cassie Blake és una adolescent normal, fins que la seva mare mor en un foc accidental. Cassie marxa a viure amb la seva àvia en una petita ciutat de Chance Harbor (Washington). Allà un grup de noies li explica que totes conformen la nova generació d’un poderós grup de bruixes. Cassie no s’ho creurà però llavors trobarà un missatge de la seva mare on li explica com desbloquejar els seus poders. El repartiment està format per Britt Robertson, Thomas Dekker, Gale Harold, Phoebe Tonkin i Jessica Parker Kennedy.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies