Renovacions (tardor): ‘How I Met Your Mother’, ‘Two and a Half Men’, ‘Mike & Molly’, ‘Hawaii Five-O’, ‘NCIS’, ‘NCIS: Los Angeles’, ‘Criminal Minds’, ‘CSI’, ‘CSI: Miami’, ‘CSI: NY’, ‘The Big Bang Theory’, ‘The Mentalist’, ‘Blue Bloods’, ‘Rules of Engagement’, ‘The Good Wife’

Cancel·lacions: ‘S#*! My Dad Says’, ‘Mad Love’, ‘The Defenders’, ‘Criminal Minds: Suspect Behavior’

Novetats (tardor): ‘2 Broke Girls’, ‘Unforgettable’, ‘How to Be a Gentleman’, ‘Persons of Interest’, ‘A Gifted Man’

2 Broke Girls

2 Broke Girls

Comèdia sobre dues noies que treballen de cambreres en un restaurant i que es fan amiguen per posar en marxa un negoci, pel que han de trobar finançament. Les dues noies pretenen posar en marxa una botiga de cupcakes amb la que intentaran sortir de la seva situació de precarietat. Protagonitzen Kat Dennings i Bet Behrs.

Unforgettable

Unforgettable

Carrie Wells és una ex-detectiu que té una gran memòria que fa recordi cada lloc, conversa o instant que ha viscut. Ho recorda tot menys els detalls de l’assassinat de la seva germana. Es reunirà amb el seu ex-nuvi i company de feina, el detectiu Al Burns, per resoldre casos. El repartiment inclou a Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Michale Gaston i Kevin Rankin.

How to Be a Gentleman

How to Be a Gentleman

Adaptació del llibre del mateix títol, aquesta comèdia ens presenta la relació entre un escriptor refinat i tradicional i un entrenador personal modern i sense modals. La sèrie està protagonitzada per David Hornsby (que és també qui ha adaptat el llibre per la televisió) i Kevin Dillon.

Persons of Interest

Persons of Interest

És un thriller creat per J.J. Abrams i Jonathan Nolan que segueix a un antic agent de la CIA i a un multimilionari que s’uneixen per prevenir crims impartint la seva pròpia justícia. Faran servir un software creat pel multimilionari que els serveix per identificar futurs crims violents. Protagonitzen Jim Caviezel i Michael Emerson.

A Gifted Man

A Gifted Man

Drama sobre un carismàtic cirurgià que veu com la seva vida canvia radicalment quan la seva ex-dona morta comenci a ensenyar-li el significat de la via. El doctor viu en un món de luxe però es començarà a replantejar tot el que l’envolta i especialment la seva feina quan comenci a veure l’esperit de la seva ex-dona. Protagonitzen Michael Holt, Jennifer Ehle i Julie Benz.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies