Renovacions (tardor): ‘Glee’, ‘Bones’, ‘Fringe’, ‘Raising Hope’, ‘Family Guy’, ‘American Dad’, ‘The Cleveland Show’, ‘House’, ‘Bob’s Burgers’

Cancel·lacions: ‘Human Target’, ‘The Chicago Code’, ‘Lie to Me’, ‘Breaking in’, ‘Traffic Light’

Novetats (tardor): ‘The Finder’, ‘Terra Nova’, ‘The New Girl’, ‘I Hate my Teenage Daughter’, ‘Allen Gregory’, ‘Napoleon Dynamite’

Novetats (meitat de temporada): ‘Alcatraz’, ‘Touch’

Terra Nova

Terra Nova

L’any 2149 el món està morint i una coalició de científics ha trobat una fractura en l’espai-temps i vol enviar a una família a l’era prehistòrica per corregir els errors del passat i trobar una sortida a la situació de la humanitat. Producció de Spielberg i David Fury (‘Buffy’, ‘Lost’) i un repartiment que comptarà amb Jason O’Mara, Christine Adams i Shelley Cons entre d’altres.

The Finder

The Finder

L’spin off de ‘Bones’ ens presenta a Walter Sherman, un veterà d’Iraq amb l’habilitat d’ajudar la gent a trobar allò que és impossible de trobar. Previsiblement substituirà a ‘Bones’ quan la sèrie hagi de ser parada per l’embaràs d’Emily Deschanel. Geoff Stults, Michael Clarke Duncan i Saffron Burrows.

New Girl

The New Girl

Protagonitzada per Zooey Deschanel, la sèrie explica la història d’una professora que després de trencar amb el seu gran amor, anirà a viure amb tres nois. Les vides de tots els personatges canviaran radicalment. Acompanyen a Zooey, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Mary Elizabeth Ellis, Jake M. Johnson i Max Greenfield.

I Hate my Teenage Daughter

Dues amigues, mares solteres, estan molt preocupades per la possibilitat de que les seves filles adolescents es converteixin en les joves que les molestaven quan elles anaven a l’institut. El repartiment està format per Jaime Pressly, Julia Ling, Rosa Blasi i Aisha Dee.

Allen Gregory i Napoleon Dynamite

Allen Gregory i Napoleon Dynamite

Les dues novetats en el terreny de l’animació. La primera és la història del nen de 7 anys més pretensiós del món. Quan es mira a un mirall no veu un nen, veu un home sofisticat, intel·ligent i romàntic. La segona, adaptació de la pel·lícula del mateix nom, segueix les aventures de l’adolescent més maldestre dels Estats Units i de la seva particular família i amics en un petit poble d’Idaho.

Alcatraz

Alcatraz

El nou projecte de J.J. Abrams se centra en la presó més famosa dels Estats Units. La història comença quan la detectiu Rebecca Madsen ha d’investigar un nou cas d’homicidi en el que apareixen rastres d’un ex-convicte d’Alcatraz que va morir anys abans. El repartiment està encapçalat per Sam Neill, Jorge Garcia, Parminder Nagra, Sarah Jones i Robert Forster.

Touch

Touch

Tim Kring, creador de Heroes, ens presenta un drama sobrenatural que creua ciència i espiritualitat. És la història de Martin Bohm (Kiefer Sutherland), un pare solter que no pot connectar amb el seu fill autista. Un dia s’adona que té l’habilitat de veure els patrons que connecten a tot el món, una possible porta per relacionar-se amb el fill.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies