Renovacions (tardor): ‘Castle’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘Modern Family’, ‘Cougar Town’, ‘The Middle’, ‘Private Practice’, ‘Desperate Housewives’, ‘Body of Proof’, ‘Happy Endings’

Cancel·lacions: ‘Brothers & Sisters’, ‘V’, ‘Chicago 1-8-7’, ‘Better with you’, ‘Mr. Sunshine’, ‘No ordinary family’, ‘Off the map’

Novetats (tardor): ‘Charlie’s Angels’, ‘Once Upon a Time’, ‘Pan Am’, ‘Suburgatory’, ‘Last Man Standing’, ‘Man Up’, ‘Revenge’

Novetats (meitat de temporada): ‘Good Christian Belles’, ‘Apartment 23’, ‘Scandal’, ‘Work It’, ‘Missing’, ‘The River’

Charlie’s Angels

Charlie's Angels

Arriba el remake de la sèrie original sobre tres dones que resolen casos per al seu cap, Charlie Townsend. Les tres dones són Abby (Rachael Taylor), lladre de gran habilitat, Kate (Annie Ilonzeh), policia de Miami que va perdre la seva carrera, i Gloria, tinent de l’exèrcit amb domini dels explosius. Quan Gloria mor, Charlie els convenç per tal que treballin l’amiga de la infància de Gloria, Eve (Minka Kelly).

Once Upon a Time

Once Upon a Time

Emma Swan és una dona independent. S’ha guanyat la vida i sobreviscut des que va ser abandonada quan era petita. Un dia el seu fill, que també va deixar, la troba. Henry és un nen de 10 anys que necessita la seva ajuda. Creu que Emma ve d’un món alternatiu i que els seus pares són Blancaneus i el príncep. Inicialment Emma no s’ho creu però ben aviat s’adonarà que el seu passat no està tan clar com ella pensava. En el repartiment trobem Robert Carlyle, Jennifer Morrison, Josh Dallas o Ginnifer Goodwin.

Pan Am

Pan Am

Sèrie ambientada en l’any 1963 que gira al voltant del món dels avions. En el món modern, el viatge en avió representa el luxe i Pan Am és el nom més important del negoci. Els avions són elegants, els pilots estrelles del rock i les hostesses les dones més desitjables. En aquest món les passions i també les enveges són els elements que fan avançar les relacions entre els protagonistes. El repartiment el formen Christina Ricci, Kelli Garner i Michael Mosley.

Suburgatory

Suburgatory

George és pare solter d’una noia de setze anys, Tessa. Quan troba una capsa de preservatius en la tauleta de nit de la filla, decideix deixar el seu apartament a Nova York i van a viure a una casa als suburbis. Tessa és troba llavors en una mena d’infern on ha de començar a fer la seva vida des de zero però a la vegada és un bon entorn per reforçar les relacions amb el seu pare. Jeremy Sisto i Jane Levy protagonitzen la sèrie.

Last Man Standing

Last Man Standing

Tim Allen protagonitza una nova comèdia en la que encarna a un home que treballa per una botiga d’esports, condueix un cotxe i beu cervesa. És un home a l’antiga que ha de viure en un món en el que les dones han superat els homes en moltes de les activitats habituals.

Man Up

Man Up

Amb un punt de partida similar a la comèdia de Tim Allen, aquesta sèrie ens presenta a Will, un home que es pregunta que ha passat amb els homes reals. El seu avi va lluitar a la Segona Guerra Mundial, el seu pare va lluitar a Vietnam mentre que ell juga a Call of Duty en la PS3. La sèrie segueix els arquetips masculins en el món modern que tracten d’adaptar-se a les noves situacions.

Revenge

Revenge

Benvingut als Hamptons, un món de riquesa i privilegis, on els somriures amaguen secrets i res és més fred que la revenja. Emily és una jove que vol revenjar-se. Quan arriba als Hamptons, completament desconeguda, ella ja ho sap tot dels seus veïns, el que van fer amb la seva família i especialment qui. El repartiment està format per Emily Van Camp, Madeleine Stowe, Nick Weschler o Henry Czerny.

Good Christian Belles

Good Christian Belles

Amanda està acostumada a atemorir les noies menys populars i atractives. Quan el seu marit mor en circumstancies sensacionalistes, Amanda ha de tornar a Dallas per començar una nova vida. Què faran les noies cristianes de la seva ciutat? La rebran amb els braços oberts o… tot el contrari? Protagonitzada per Leslie Bibb i Kristin Chenoweth.

Apartment 23

Apartment 23

June es trasllada a Manhattan seguint el seu treball somniat i l’apartament perfecte i de sobte es troba al carrer a causa de la crisi econòmica. Comença a treballar en una cafeteria i coneix Chloe, la seva nova companya de pis. June haurà d’acostumar-se a uns nous amics amb una moralitat discutible. Protagonitzada per Krysten Ritter, Dreama Walker i James Van Der Beek.

Scandal

Scandal

La nova sèrie de Shonda Rhimes (Grey’s anatomy) presenta a Olivia, una dona que és capaç de fer desaparèixer els problemes abans que apareguin. Olivia és una llegenda en la seva professió per la gent amb diners, els poderosos o fins i tot el President. La seva professió està afectant a la seva vida privada i les relacions són més habituals dintre del despatx que fora. En el repartiment trobem Kerry Washington, Tony Goldwyn, Henry Ian Cusick i Katy Lowes.

Work It

Work It

Comèdia que tracta el tema de l’atur. El protagonista és Lee Standish, abans home d’èxit, ara un més en les estadístiques de les persones sense feina. Per treure endavant la seva família, Lee serà capaç de fer el que sigui, fins i tot posar-se una faldilla i talons. Protagonitzada per Ben Koldyke, Amaury Nolasco i Rochelle Aytes.

Missing

Missing

Que pots arribar a fer per salvar l’únic que et queda en el món? Després d’un tràgic accident que va acabar amb la vida de Paul Winstone, la seva dona Becca i el seu fill Michael ho passen molt malament per refer les seves vides. Deu anys després, Michael desapareix en entranyes circumstàncies i Becca farà tot el que estigui al seu abast per trobar-lo. El repartiment el formen per ara Ashley Judd, Sean Bean i Adriano Giannini.

The River

The River

Emmet Cole és un explorador que durant molts anys ha fet un programa de televisió de gran audiència. Quan desapareix a l’Amazones la seva família es posarà a buscar-lo es trobaran amb misteris i aventures completament inesperades. En el repartiment estaran Paul Greenwood, Eloise Mumford, Joe Anderson i Shaun Parkes.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X