Un any més durant la tercera setmana de maig la indústria de la televisió als Estats Units presenta les novetats televisives i les graelles per la propera tardor. Els ‘upfronts’ serveixen per atreure els anunciats i les agències per tal que comprin espais publicitaris. És una bona manera d’anar promocionant els nous productes per tal que es comenci a parlar d’ells i per conèixer les graelles que es podran veure a partir de setembre. Comencem amb la cadena NBC

Renovacions (tardor): ‘Parenthood’, ‘Harry’s Law’, ‘Law & Order: SVU’, ‘Community’, ‘Parks and Recreation’, ‘The Office’, ‘Chuck’

Renovacions (meitat de temporada): ’30 Rock’,

Cancel·lacions: ‘Outsourced’, ‘Law & Order: Los Angeles’, ‘Perfect Couples’, ‘Chase’, ‘The Event’

Novetats (tardor): ‘Free Agents’, ‘Prime Suspect’, ‘The Playboy Club’, ‘Whitney’, ‘Up All Night’, ‘Grimm’,

Novetats (meitat de temporada): ‘Smash, ‘Awake’, ‘The Firm’, ‘Best Friends Forever’, ‘Bent’, ‘Are You There Vodka? It’s Me, Chelsea’

Free Agents

Free Agents

Es tracta d’una comèdia britànica basada en una sèrie anglesa del mateix nom. Ambientada en una oficia, la sèrie segueix les vides d’Alex i Helen, dos companys de feina que estan passant un moment sentimental difícil i que passen una nit junts. Decidiran seguir com a amics i aquesta relació serà objecte de comentaris entre les quatre parets de la feina. La sèrie està protagonitzada per Hank Azaria, Kathryn Hahn, Natasha Leggero i Anthony Head.

Prime Suspect

Prime suspect

Jane Timoney és detectiu d’homicidis a Nova York en un departament ple d’homes que fa que tot sigui més difícil. Els seus companys no li posaran la vida gens fàcil especialment quan sigui públic que va aconseguir el treball després de tenir un affair amb el seu cap. El repartiment està encapçalat amb Maria Bello, acompanyada per Kirk Acevedo i Aidan Quinn, entre d’altres.

The Playboy Club

The Playboy Club

Aquesta sèrie recrea la vida al Playboy Club al principi dels anys setanta, un món de seducció amb Conilletes, mafiosos, polítics i artistes com Tina Turner i Sammy Davis Jr. Es presenta com un thriller que comença amb l’assassinat d’un dels caps més importants de la màfia. El repartiment està format per Eddie Cibirna, Leah Renee, Amber Heard i Jenna Dewan.

Whitney

Whitney

Comèdia que presenta a una parella, Whitney i Alex, que porta cinc anys com a nuvis i la seva relació s’està tornant avorrida. Després d’anar al casament d’uns amics, ella creu que ha arribat el moment de casar-se i per això comença a intentar que la relació es torni més emocionant. Protagonitzada per Whitney Cummins i Chris d’Elia.

Up all Night

Up all Night

El matrimoni format per Reagan i Chris han tingut una filla no buscada, la petita Amy. Ella té una carrera dura que necessita contínua dedicació, per això decideixen que ella treballi mentre ell cuida de la nena. Les vides dels dos han canviat totalment: ell ha d’aprendre a cuidar a la nena, ella ha de tornar a la pressió pensant també en la seva filla. El matrimoni protagonista està format per Christina Applegate i Will Arnett.

Grimm

Grimm

Drama inspirat en els contes dels germans Grimm. Nick Burkhard és un policia d’homicidis que comença a veure coses inexplicables. Descobrira que forma part dels Grimm, uns caçadors d’elit que han de salvar la humanitat de criatures sobrenaturals. Entr els actors estan Weir Mitchell i Sasha Roiz.

Smash

Smash

La nova sèrie musical de NBC està situada en un teatre de Broadway. Julia i Tom estan preparant un nou musical basat en la vida de Marilyn Monroe quan una productora es suma al projecte. Començaran els problemes per trobar l’estrella i posar en marxa l’obra. El repartiment té a Debra Messing, Christian Borle, Katharine McPhee o Jack Davenport entre d’altres.

Awake

Awake

El detectiu Michael Britten té un accident de cotxe amb la seva dona i el seu fill. Quan desperta descobreix que la seva dona ha mort. Dies més tard, es desperta i descobreix que la seva dona està viva i el seu fill ha mort. A qui va perdre Michael? Protagonitza Jason Isaacs amb Laura Allen, Dylan Minette i Steve Harris.

The Firm

The Firm

Continuació de la novel·la de Grisham, la sèrie comença deu anys després. Mitch McDeere i la seva família surten de l’aïllament del Programa Federal de Testimonis per tornar a reprendre les seves vides, però la màfia mai oblida.

Best Friends Forever

Best Friends Forever

Jessica i Lennon són dues amigues que viuen en llocs oposats del país. Quan Jessica es divorcia, torna a Nova York i comença a viure amb Lennon. La nova relació entre les dues amigues no agradarà a la parella de Lennon que començarà a sentir-se fora de lloc. Les protagonistes són Lennon Parham i Jessica St. Clair.

Bent

Bent

Alex i Pete són dues persones ben diferents: ella és forta i treballadora, s’acaba de divorciar i ha de cuidar la seva filla; ell és ludòpata i irresponsable. Alex el contracta per reformar la seva cuina i aquesta feina suposa una última esperança pel noi.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies