Alaska és un personatge fascinant. Porta amb nosaltres moltíssims anys, va ser una de les cares importants de la “movida madrileña”, es va convertir-se en icona pop i participa en mitjans de comunicació com a columnista o contertuliana. El seu company Mario Vaquerizo és representant d’artistes i forma part del grup Las Nancys Rubias. Tots dos formen una parella original i ara tenim l’oportunitat de conèixer amb més detall les seves vides a través de la televisió.

MTV ha estrenat el reality ‘Alaska y Mario’ que, imitant altres formats com ‘Los Osbournes’, pretén mostrar el dia a dia de les vides d’Alaska i Mario Vaquerizo en àmbits molt privats. Així ens trobarem a la parella a casa seva acabats de llevar, ell a punt d’anar-se al gimnàs i ella sense cap maquillatge preparant-se un cafè. Seguirem les seves rutines diàries, al supermercat, al dentista, preparant un dinar lleuger o resolent temes laborals. El fil conductor del reality és la preparació del casament d’Alaska i Mario, que ja van celebrar una boda a Las Vegas però que ara volen repetir a Espanya. Com a part de tota la burocràcia necessària pel casament, Alaska també seguirà amb els tràmits per obtenir la nacionalitat espanyola i acabarà jurant la Constitució en el segon capítol del programa.

Alaska y Mario

‘Alaska y Mario’ ens porta una part de les vides dels dos protagonistes que, tot i sent evident que hi ha coses preparades, resulta fresca i interessant. Podem veure la seva casa, com van al supermercat a fer la compra, com fan els comptes de les despeses mensuals o com visiten la dietista. També podem trobar-nos amb América, la mare d’Alaska, amb la família de Mario, amb amics com Fabio McNamara o Carmen Lomana i altres persones habituals en les vides de la parella protagonista. Són molt divertides les imatges de Mario i Alaska discutint sobre el seu pes i llençant a les escombraries les coses que engreixen abans de començar la dieta; també és especialment emocionant veure a Alaska obtenir la nacionalitat espanyola i com comuniquen la notícia de la boda a les famílies.

El nou programa de MTV és divertit i ens permet obrir una escletxa per on ficar-nos en les vides de dues persones populars i descobrir a un Mario nerviós i encantat amb el show i una Alaska molt més tímida, més racional i en certa manera més adulta i natural. Els dos estan molt implicats en el reality i això es nota en el resultat final i cada dimecres ens trobem amb un programa ben fet i honest per passar una molt bona estona.


Intèrprets: Alaska, Mario Vaquerizo
Cadena: MTV

Web oficial:

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies