3 de 4 a l'especial Sant Jordi 2011

LLIBRES DE VIATGES

En mares salvajes“En mares salvajes”. Em va semblar increïble com una persona pot, per mitjà de la seva fascinació, transportar el lector a un lloc que no ha estat mai. No he estat mai a l’Àrtic i no crec que hi vagi mai, fa massa fred, però he aprés més coses en aquest llibre que veient un documental. Em va enganxar, atrapar, fascinar i fer envejar tot el que l’autor va viure amb la seva experiència. Un jubilat més jove que molts joves. Un llibre càlid que parla sobre un dels llocs més freds del món. Ideal pels grans viatgers de sofà!.

Autor: Javier Reverte. Editorial: Plaza&Janés.

Web del llibre
Crítica

 

Sense fronteres“Sense fronteres” ens ensenya que la vida s’ha d’expremer al màxim i l’Albert porta la filosofía del CARPE DIEM a cotes inesperades. Un jove viatger experimentat amb molt humor i destilant bon rotllo per allà on passa amb moltes ganes d’aventures. Un esperit lliure per qui la cadira de rodes és acceptada i no és pas una barrera ni física ni psicológica.

Autor: Albert Casals. Editorial: Edicions 62.

Web del llibre
Crítica

 

 

cossetania“Escocia Essencial” i “Florència i La Toscana Essencial”. Cossetània Edicions publica aquestes dues noves guies en la col·lecció Essencial, l’única de guies de turisme en català. Els volums, en color i amb una mida pensada per al viatge, es divideixen en diversos apartats que proporcionen informació sobre els llocs més importants per visitar, els possibles itineraris i la planificació d’activitats, l’allotjament, la restauració i, fins i tot, la personalitat dels habitants i de la mateixa ciutat o zona.

Editorial: Cossetània Edicions.

Web del llibre

 

MEDIÀTICS

Visc a Polonia “Visc a Polònia”. És un llibre politicament incorrecte o apoliticament correcte. Per a tots aquells seguidors del programa “Polònia” i per a tots aquells catalans que tenen humor i saben enfotre’s d’ells mateixos. Un llibre que diu veritats contundents però sense l’intenció d’ofendre ningú.

Autor: Toni Soler. Editorial: Columna.

Web del llibre
Crítica

 

Ellos Mismos“Ellos mismos”. Publicat de manera impecable per Mondadori, “Ellos mismos” recopila els treballs de Reyes per a “El País” i “El Periódico” i n’afegeix d’inèdits, en una sèrie de tires còmiques protagonitzades per personatges tan populars com a diferents, entre els que s’inclou a Naomi Campbell, Fernando Alonso, Amy Winehouse, Astrud, Isabel Pantoja, Pedro Ruiz, Isabel II, Federico Giménez Losantos, Andrés Iniesta, Michael Jackson o el bigoti d’Aznar.

Autor: Joaquín Reyes. Editorial: Random House Mondadori.

Web del llibre
Crítica

 

Enciclopedia Lost“Enciclopedia oficial de Lost”. Aquesta enciclopèdia pretén resoldre totes aquelles preguntes que varen quedar a l’aire, què volen dir els números? Què va passar amb Walt? Perquè un ós polar? I una gran sèrie de “que” i “perquè”. Ara bé, en cap moment destrueix les posibles interpretacions dels seguidors i fans de la sèrie. Dóna informació i puntualitza aspectes que van quedar en l’aire, però si algú esta buscant una explicació de l’últim capítol ho porta tant negre com el fum de l’illa.

Autor: VV.AA. Editorial: Grijalbo.

Web del llibre
Crítica

 

Parides del meu pare“Les parides del meu pare” és un llibre amb un humor corrosiu que et fa platejar com el protagonista i l’autor no està traumatitzat de per vida. La convivència de dues generacions en diferents èpoques de les seves vides on un home que no es mossega la llengua en front de qualsevol comentari i que concep la seva existència com a tal. Està al seu lloc i viu com li dona la gana.

Autor: Justin Halpern. Editorial: La Magrana (Català) RBA (Castellà).

Web del llibre
Crítica

 

En aquest especial<< Anterior<< Anterior

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies