2 de 4 a l'especial Sant Jordi 2011

CIÈNCIA-FICCIÓ i FANTÀSTIC

El descobriment de les bruixes“El descobriment de les bruixes”. Una novel·la que enganxa màgicament des de la primera paraula, amb un llenguatge molt dinàmic, on el lector es sentira transportat a un món on la fantasia pot portar la seva ànima a experimentar tota mena de sensacions i sentiments. Una obra, que encara que és un bon “totxo” és molt fàcil de pair i cada cop sembla més lleugera, cosa que no té res a veure amb l’alquímia.

Autor: Deborah Harkness. Editorial: Grup 62 (Català) Suma (Castellà).

Web del llibre
Crítica

 

AqueronD’“Aquerón” el que més m’agrada és com ens mostra l’autora el ser més diví de la manera més humana, tant que el final m’ha deixat amb la boca oberta. Mai m’hagués imaginat un final així pel gran T-Rex, encara que en el seu context et fa exclamar ¡Per fi!. “DIGNUS SUM”, una novel·la excel·lent, ho reconec sóc poc objectiva.

Autor: Sherriln Kenyon. Editorial: Plaza&Janés.

Web del llibre
Crítica

 

 

la noche del cazador“La noche del cazador”. Una història on les diferents races que conviuen en un mateix espai físic es temen i mantenen lluites territorials. Seguirem les persecucions dels canviants i dels humans per trobar un assassí en sèrie entre els psi. I descobrirem que és impossible aïllar tota les emocions d’una societat, sempre quedaran alguns individus que mantindran en secret el que altres consideren defectes, quan en realitat aquests “defectes” els fan més humans que mai.

Autor: Nalini Singh. Editorial: Plaza&Janés.

Web del llibre
Crítica

 

“Oxford 7”. En un món de torres batejades Aldous Huxley, en el qual les universitats s’anomenen franquicie acadèmiques, la terra és Earth i la lluna Moon. Ens espera una història que es desenvolupa de manera paral·lela a les xarxes socials, augmentant les vides i personalitats del lector.

Autor: Pablo Tusset. Editorial: Destino.
Web del llibre

 

BIOGRAFIES

Divas Rebeldes“Divas rebeldes”. És un llibre que val la pena llegir i aprendre dels errors que les protagonistes van cometre de la mateixa manera que gaudir de les oportunitats que et dona la vida, ja que són poques i passen molt ràpidament. La vida no és rosa, però tampoc és totalment negre, hem de destriar en cada moment el color que més s’ajusta a nosaltres. La vida té tonalitats i hem d’aprendre a fer barreges per crear una imatge real.

Autor: Cristina Morató. Editorial: Plaza&Janés.

Web del llibre
Crítica

 

ROMÀNTICA i POESIA

Sabor a ti“Sabor a ti”. L’única concessió al romanticisme a la vida de Laurel és oferir la rematada perfecte a una celebració perfecta, creant el més perfecte dels pastissos de noces. En tota la resta, ella anteposa el seu sentit pràctic i certa actitud cautelosa. Encara que, quan es va amb tanta cura, es pot acabar caminant a les palpentes i donar-se de cara contra allò que més rebutjes.

Autor: Nora Roberts. Editorial: Plaza&Janés.

Web del llibre

 

 

Truhan“Truhan”. Maxine Williams és una psiquiatra prestigiosa, amb tres fills magnífics, una cursa plena d’èxits i un promès que és el somni de qualsevol dona. L’únic problema en la seva vida és un ex marit encantador i irresistible que vol que torni a la seva vida.

Autor: Danielle Steel. Editorial: Plaza&Janés.

Web del llibre

 

 

 

Paraules d'amor “Paraules d’amor“. Víctor Amela i Roser Amills han convidat a 101 personatges de la vida social catalana a parlar amb passió sobre l’amor en qualsevol dels seus àmbits. Declaracions d’amor, experiències personals… tothom ha posat la seva guspira de creativitat per fer d’aquest llibre el millor regal per a tots aquells qui estimem.

Autor: Víctor Amela i Roser Amills. Editorial: Angle editorial.

Web del llibre

 

Divorcio en Nueva York“Divorcio en nueva York”. Remake de l’obra de Jean Austen elaborada amb elegancia, respecte per l’original i un fi sentit de l’humor. L’autora aconsegueix entendrir i fer somriure amb la història d’una mare i les seves dues filles, encara que en moments dificils es tenen molt afecte.

Autor: Cathleen Schine. Editorial: El Aleph.

Web del llibre

 

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies