2 de 4 a l'especial Sant Jordi 2011

NOVEL·LA NEGRA i TERROR

Ningun hueso roto“Ningún hueso roto” és una novel·la per estomacs forts. Abstenir-se persones amb insomni, hipocondríacs i poc acostumats a llibres on els morts parlen més que els vius. Això si, si és una novel·la del vostre estil us adverteixo que enganxa molt, els capítols estan molt ben lligats entre ells i et deixa més d’una vegada amb l’ai al cor.

Autor: Kathy Reichs. Editorial: RBA Serie Negra.

Web del llibre
Crítica

 

 

Se lo que estas pensandoEn “Se lo que estas pensando” tenim entre les mans un thriller policiac, una història que avança amb un ritme molt cinematogràfic (de fet ja s’estudia portar-la al cine) i que compta amb un grup de personatges interessants. Així, la narrativa s’organitza de forma ben estructurada en capítols breus, ràpids de llegir, àgils i que solen acabar en una sorpresa que ens obliga a passar pàgina i seguir endavant.

Autor: John Verdon. Editorial: Proa (Català) Roca (Castellà).

Web del llibre
Crítica

 

Cobra“Cobra” és una història ben construida on es possa de manifest que a vegades l’ética a la política no existeix o és corrupta, que tota llei té la seva trampa i que molts problemes legals a gran escala tenen una petita porta del darrera on hi ha terra de ningú. Per un propòsit de l’embergadura que ha de dur a terme Cobra, aquest és el menor problema al que s’enfrontarà.

Autor: Frederich Forsyth. Editorial: Plaza&Janés.

Web del llibre
Crítica

 

El Gran Reloj“El Gran reloj”. El títol fa referència al temps que transcorre i manega la vida de les persones i com aquest temps pot convertir-se en el teu gran enemic i poc després salvar-te el coll quan les casualitats i les circumstàncies acabin jugant al teu favor. Ofereix una estructura i una construcció que resulta suficientment atractiva per a que “El gran reloj” ocupi un espai en la vostra biblioteca.

Autor: Kenneth Fearing. Editorial: RBA Serie Negra.
Web del llibre
Crítica

 

 

El cami fosc“El camí fosc” combina el relat trepidant de la trama purament policíaca amb la més intimista dels seus personatges femenins. Una combinació que resulta letal a l’hora de mirar de deixar el llibre. És impossible.

Autor: Asa Larsson. Editorial: Columna (Català) Seix Barral (Castellà).

Web del llibre
Crítica

 

 

 

HISTÒRICA i AVENTURES

Caminaras con el sol“Caminaras con el sol”. És una novel·la molt descriptiva i detallada, on ens podem adonar de les similituts que hi havia entre les societats maies i els espanyols conquistadors. Són molt semblants: esclaus, possessions, fe i religió paral·leles en certs cassos i molts distants en d’altres. És un viatge al fons de l’ànima d’un jove que no creia en els somnis, però que es deixava portar ja ue no tenia res a perdre. Un espanyol que va passar a ser un ppentac (esclau) i va acabar sent un Itzaes per pròpi dret.

Autor: Alfonso Mateo-Sagasta. Editorial: Grijalbo.

Web del llibre
Crítica

 

Promet-me que seras lliure“Promet-me que seràs lliure”. Una novel·la èpica entre les èpiques. Una vida atrapada en una promesa, un noi valent d’esperit que es veu forçat a créixer i madurar amb tan sols dotze anys. Una vida plena de obstacles que no frena al nostre jove protagonista a aconseguir allò que dessitja. Rica en descripcions molt acurades i amb una dinàmica i tempo molt ben mesurat, fent moviments de ploma ràpids en moments intensos i moviments més melangiosos en instants més trascendentals.

Autor: Jordi Molist. Editorial: Columna.

Web del llibre
Crítica

Les bodes del diable “Les bodes del diable“ és un llibre que al principi espanta, no només pel pes, sino per les 734 pàgines que amaga dins les seves tapes. Una novel•la que de primera impressió fa mandra de començar, però us recomano que no en tingueu, és trepidant i agosarada i amb les primeres pàgines és capaç d’enganxar al més esceptic. Té un molt bon ritme narratiu.

Autor: Pau Faner. Editorial: Proa.

Web del llibre
Crítica

 

 

La princesa de Jade“La princesa de Jade” és una novel·la que enganxa des de la primera pàgina transportant-nos a uns paissatges viscuts i uns aromes especiats. Ideal per a tots aquells amants de les bones històries en què també s’amagen reflexions per a la vida. En ella, els expedicionaris aprenen que el camí no és el que es fa amb els peus, sino el coneixement que s’adquireix del món i d’un mateix en cada situació a la que s’hauran d’enfrontar.

Autor: Coia Valls. Editorial: Columna (Català) Suma (Castellà).

Web del llibre
Crítica

 

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies