El primer dia de Saló és un dia habitualment tranquil. Es nota que la fira acaba de començar i es pot passejar sense problemes per les instal·lacions, gaudir de les exposicions i mirar les diferents novetats que s’han publicat. En aquest primer dia s’ha estrenat la zona dedicada als jocs de cartes i jocs de taula i les zones de la Nintendo 3DS i la X-Box es trobaven plenes de gent.

Tarzan, rei del còmic

Tarzan va ser creat per Edgar Rice Burroughs l’any 1912 i es va convertir en un mite celebrat per públic de tot el món. L’exposició que presenta el Saló del Cómic ens mostra diferents visions del mite a partir de pàgines originals d’autors com Burne Hogart, Joe Kubert, Bernie Wrightson, Russ Maning o Richard Corben.

Salo del Comic Exposicio Tarzan

Salo del Comic Exposicio Tarzan

Zombies. Ni morts ni enterrats

Els món zombie està totalment present en l’actualitat: novel·les, pel·lícules, sèries de televisió i còmics. Aquesta exposició fa un recorregut per les diferents interpretacions del món zombie amb originals d’obres com ‘The Walking Dead’ , ’28 días después’, altres interpretacions fetes a Espanya (a Superlopez) o Japó (amb mostres de Hideshi Hino), o cartells i tràilers de les incursions cinematogràfiques en el gènere.

Salo del Comic Exposicio Zombie

Comicat

L’univers felí ha fascinat el món del còmic des de fa molt de temps, moltes obres (algunes d’elles considerades obres mestres del còmic) han fet servir gats per explicar històries molt humanes. Des de Krazy Kat a Blacksad, sense oblidar Garfiled, les tires de prensa de Mutts  o obres manga com Miss Annie, aquesta exposició ens presenta pàgines per entendre com el còmic veu aquest món tan particular.

Salo del Comic Exposicio Gats

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X