"La noche del cazador" de Nalini Singh
5Valoració

En una societat on el poder està en mans dels que neguen les emocions, acceptar l’afecte, els sentiments i l’amor pot ser devastador. La societat psi està creada en forma de xarxa-neuronal massiva, una mena d’internet on el emissors i receptors són persones gèlides. Educades des de petits a ser anodins. Els psi governen el món. Ho han aconseguit a un alt preu: suprimir tot el que els feia humans per convertir-se en una raça fredament perfecta. Sascha Duncan, però, percep emocions que tot just aconsegueix controlar. Si els altres psi la descobreixen, serà «rehabilitada».

Lucas Hunter és l’alfa del clan dels DarkRiver, un canviant àvid de totes aquestes sensacions i impulsos que els psi menyspreen. Ara s’ha d’introduir en la tancada i elitista societat dels psi per atrapar un assassí en sèrie, i per això no dubta a utilitzar a Sascha, fins que una part d’ell comença a sentir-se estranyament atret per aquesta gèlida psi que amaga alguna cosa.

Una història on les diferents races que conviuen en un mateix espai físic es temen i mantenen lluites territorials. Seguirem les perquisicions dels canviants i dels humans per trobar un assassí en sèrie entre els psi. I descobrirem que és impossible aïllar tota les emocions d’una societat, sempre quedaran alguns individus que mantindran en secret el que altres consideren defectes, quan en realitat aquests “defectes” els fan més humans que mai.

Si sou seguidores de Sherrilyn Kenyon o de J.R. Ward, us aconsello que mireu d’oblidar el que heu llegit abans, hi ha noms i situacions que us evocaran títols de les altres autores com: “El beso de la noche” i “El juego de la noche” de Sherrilyn Kenyon i l’estructura de saga recorda “La hermandad de la daga negra” de J.R. Ward, però el que compta són les idees noves que aporta.

Quan un gènere esta en alça, és molt normal que una història recordi una d’altre, això no treu que la novel·la estigui molt ben construïda i la idea d’una xarxa neuronal i d’una societat tant asèptica com els psi és tota una novetat.

Molt recomanable per seguidores del genere de ficció amb un toc romàntic, però no la classificaria només com una novel·la rosa, la idea desenvolupada porta com a fil conductor més la ciència-ficció.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401339356
Pàgines: 384 Pàgs.
Preu: 16,90€ (ebook: 11,99€)

Nalini Singh va néixer a Fiji i es va criar a Nova Zelanda. Va viure al Japó durant tres anys, durant els quals va aprofitar per viatjar i conèixer altres països asiàtics. Ha treballat com a advocada, bibliotecària, professora d'anglès, en una fàbrica de dolços i en un banc, i no necessàriament per aquest ordre. Actualment resideix a Nova Zelanda i es dedica exclusivament a escriure. Amb la sèrie Psi / canviants, que publica en espanyol Plaza & Janés, i la sèrie El Gremi dels Caçadors, que publica en espanyol Debolsillo, Nalini Singh ha escalat a les llistes de best-sellers d'Estats Units, Gran Bretanya i Alemanya, ha guanyat nombrosos premis del gènere i, sobretot, el favor dels lectors.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X