4 de 9 a l'especial Polseres vermelles

Falten només tres episodis per al final de “Polseres vermelles”. Capítol a capítol s’han anat precipitant els esdeveniments i les emocions: la mort de l’Ignasi, el dol dels polseres i les primeres paraules del Roc. TV3 està aconseguint captar públic jove, amb una sèrie avalada per les audiències la participació a les xarxes socials el que li ha garantit a la sèrie la continuïtat i la segona temporada ja està confirmada.

El 2 de maig és el dia assenyalat pel comiat dels “Polseres vermelles” de l’audiència a TV3. Un últim capítol que segons Albert Espinosa “serà molt màgic” encara que també afegeix que als Polseres encara els queden “dues o tres coses complicades” per viure. I és que el dia a dia d’aquests nois no és fàcil.

Els seguidors no han de patir ja que només serà un comiat temporal. L’èxit de “Polseres vermelles” i el suport incondicional dels seus seguidors -entre els quals hi ha milers de nens i nenes d’edats similars a les dels protagonistes- han fet que TV3 i Filmax ja es posin a treballar en la que serà la segona entrega.

Espinosa compagina ara la promoció de la seva nova novel·la, “Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue’m vine”, amb l’escriptura dels nous capítols. Diu que aquests dies escriu els últims episodis d’aquesta segona temporada. “Però és que sempre començo a escriure pel final de la història. Els finals sempre et donen l’inici.”, ens confessa. A més, habilitarà un correu electrònic perquè tot seguidor de la sèrie pugui donar idees per a la segona temporada. (pols_ver@tv3.cat)

La segona temporada també estarà dirigida per Pau Freixas i mantindrà l’equip de protagonistes, però tindrà algunes novetats amb relació a la primera. Tindrà quinze capítols i al càsting habitual s’hi incorporaran nous personatges. “Però els d’ara hi seran tots, l’Ignasi, també, perquè ja estava previst que tornés i torna d’una manera que crec que ningú s’imaginarà”, explica Espinosa per tranquil·litzar els ànims dels fans incondicionals del personatge.

Espinosa també avança que hi haurà novetats en els espais on es desenvolupa la història i que la nova entrega tindrà dos escenaris: l’hospital i el pati del col·le on estudiaran alguns dels protagonistes. Segons explica, “Els patis són intemporals, ningú oblida els seus patis, són semblants als passadissos d’hospitals, però a la vida del nen sa”.

La mort de l’Ignasi dispara la participació en les xarxes socials

I mentre Espinosa imagina el futur que espera els polseres, els seus seguidors segueixen minut a minut els esdeveniments d’aquest tram final de la primera temporada.

Segons Kantar Media, el capítol de dilluns 4 d’abril, amb el dol que provoca la mort de l’Ignasi, va batre el rècord d’audiència de la sèrie, amb una mitjana de 586.000 espectadors i el 18,3% de quota. La mitjana de la temporada se situa actualment en 492.000 espectadors i un 15,5% de quota.

I si són bons els resultats d’audiència, no ho són menys els que la producció obté a internet, tant pel que fa als visionats dels capítols com a la participació dels espectadors a Facebook i Twitter.

Segons les últimes dades, al març, el nombre de visualitzacions dels capítols de “Polseres vermelles” al TV3alacarta va superar el 570.000 i el web de “Polseres vermelles” es va situar com un dels més visitats entre els programes de TV3, amb més de 100.000 usuaris únics i més de 500.000 pàgines vistes.

“Polseres vermelles” també ha aconseguit que el hashtag #polseresvermelles sigui molts dilluns un dels temes del moment a Twitter, i a Facebook ja té més de 56.000 seguidors.

Un dels moments àlgids de participació dels espectadors en les xarxes socials va ser fa dues setmanes. El capítol de la mort de l’Ignasi va fer esclatar el Facebook i el Twitter de la sèrie. Durant l’emissió, tant el hashtag #polseresvermelles com el #ignasipersempre van ser “trending topic” a Catalunya. Mentrestant, a Facebook, es van comptar gairebé 700 comentaris directes d’espectadors parlant del final del personatge i més de 1.500 en els diferents posts on es comentava el capítol.

Promoció de la música en català

I si hem parlat de Facebook i Twitter, no els podem oblidar de l’Spotify. “Polseres vermelles” s’està convertint en un vehicle de descoberta d’un munt de música en català. Les cançons van de la mà del que ens expliquen i potencien el missatge i les emocions. Cançons que el director de Polseres, Pau Freixas, va buscar a Youtube, myspace i spotify, decidint-se finalment per música en català perquè “era la música d’aquí la que millor ens ajudaria a crear l’atmosfera que buscàvem“.

A cada episodi sonen tres cançons en català que es van incorporant a una llista d’spotify que compta amb més de 8.000 subscriptors. Una llista on es combinen temes de grups de sobre coneguts com -Sopa de Cabra, Lax’n’Busto, Els Pets, Gossos o Whiskyn’s- amb noms menys coneguts per l’audiència com Ivette Nadal, Lluís Cartes -germà de Marc Cartes, l’actor- i Teràpia de Shock.

De les peces menys conegudes dues, en concret, han estat les que han cobrat més importància. Per una banda “El teu tresor” de Lluís Cartes, de l’any 2007 que es va convertir en la banda sonora de les promocions inicials que es podien veure per TV3 i en el pilot. La segona peça és “Sense tu” dels Teràpia de Shock, del 2008, banda sonora de les promocions de cada un dels capítols que es van emeten. Els dos temes han augmentat les seves vendes en format i en el cas concret dels Teràpia de Shock ha augmentat la seva contractació de concerts.

Polseres des del primer capítol a les tardes de Setmana Santa

Per als que s’han perdut la producció, o no l’han seguit des de l’inici, TV3 recuperarà la sèrie des del capítol 1 en la franja de “La Riera”, coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa. S’emetran dos capítols diaris del 18 al 21 d’abril i un capítol cada dia del 26 al 29 d’abril.

Aquesta emissió s’oferirà en paral·lel a la de les nits dels dilluns, fins al dia 2 de maig, en que s’emetrà l’últim capítol. El que queda per veure en aquests tres episodis promet no abaixar el llistó. “Polseres, no us puc prometre que tot serà fàcil en aquests tres capítols restants. Ser un polsera és lluitar i encara han de lluitar, guanyar i perdre moltes coses més, però sí que us puc prometre que amb un públic tan meravellós com vosaltres serà un honor viure junts aquests tres capítols finals”, escrivia aquesta setmana Albert Espinosa al blog de “Polseres vermelles”.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

11 Respostes

 1. Mercè Borràs Llonch

  Hola em dic Mercè , ja se que és una tonteria perquè molta més gent també segur que us ho haurà demanat però…. m’agradaria participar a polseres vermelles…em faria tanta il·lusió!!!
  Tinc experiència, he fet altres pel·lícules com: johan primero, bruc , pa negre …
  En algunes he fet de figurant i en altres he parlat.
  Segurament no tinc cap possiblitat però no perdre l’esperança.
  Bé adéu !!!

  Respon
  • LaFinestraDigital

   Heu d’entendre que nosaltres no ens encarreguem de la sèrie ni dels càstings, només informem sobre ella. La producció, els càstings, la segona temporada és cosa de TV3 o de Filmax, no nostre que som una revista cultural que parlem de televisió però també de cinema, còmic, llibres, música.

   En el bloc de l’Espinosa hi ha una adreça per tots els que voleu col·laborar o fer suggeriments per la segona temporada de la sèrie. Heu d’escriure a pols_ver@tv3.cat i allà segurament us podran ajudar.

   Respon
 2. Alejandra Porras Guimerà

  hola bon dia ja se que vosaltres no us encarregeu de portar aquest tema sinó d’imformar però voldria fer-vos una pregunta : He entrat a la web de pols_ver@tv3.cat i no se a quin enllaç clicar. Em podrieu dir si us plau quin enllaç és.
  Gràcies!!!

  Respon
 3. Adrià Serrarols Soldevila

  Com ho tinc que fer per enviar un missatge que sigui privat ?

  moltes gracies per la primera temporada

  Respon
  • LaFinestraDigital

   Tenim un formulari de contacte, però us recordem que nosaltres no fem la sèrie, som una revista cultural que tant parla de Polseres com d’altres coses i no sabem ni decidim res ni dels càstings ni dels protagonistes ni de la segona temporada, ni tenim contacte amb ells. Per posar-vos amb contacte per temes de la sèrie heu de parlar o amb TV3 o amb Filmax.

   Respon
 4. cristina

  Hola sóc la Cristina la sèrie és fantàstica. És un èxit.

  Estic esperant la segona temporada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Respon
 5. Liliana

  hola, em dic liliana tinc 13 añs i m’encantaria participar a la serie ja que la primera me ha encantat.

  Respon

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies