"Sense fronteres" d'Albert Casals
8Valoració

He viscut dos anys extremament feliços, plens d’aventures i d’experiències noves. I tot això no podia quedar només en el meu record. És per això que he decidit que ha arribat el moment que torneu a saber alguna cosa d’aquell noi boig de cabells blaus i cadira de rodes.” Albert Casals

Fa dos anys a “El món sobre rodes” ens va explicar la història d’un nen que tenia ganes de veure món i que es disposava a emprendre l’aventura més gran que havia viscut mai. Ara ja no és un nen i no tot és com abans. Ja no sempre viatja sol i continua convençut que en aquesta vida no s’ha de desaprofitar ni un instant de felicitat. Les seves ganes de veure món també s’han mantingut intactes i l’han portat a rodar per tres continents: Sud-amèrica, Àfrica i Àsia. Ha viscut dos anys extremament feliços, plens d’aventures i d’experiències noves. I tot això no podia quedar només en el seu record.

Amb una senzillesa digne d’admirar i amb un llenguatge fresc, viu i actual, el jove Albert ens convida a acompanyar-lo en les seves noves aventures per mig món.

Aquest llibre no és només un recull dels seus diaris personals de viatge, part de la seva correspondencia amb els de casa seva i una part en la que ens explica els seus pensaments i records. Aquest llibre és molt més, transmet esperança, esperit de superació personal, il·lusió, ganes de viure i una lliçó d’humanitat que molts de nosaltres hauriem de posar en pràctica més sovint.

La vida s’ha d’expremer al màxim i l’Albert porta la filosofía del CARPE DIEM a cotes inesperades. Un jove viatger experimentat amb molt humor i destilant bon rotllo per allà on passa amb moltes ganes d’aventures. Un esperit lliure per qui la cadira de rodes és acceptada i no és pas una barrera ni física ni psicológica.

Sense Fronteres Albert Casals

Al final de les seves aventures i després d’uns agraïments curiosos, sobretot el de les patates fregides, als lectors dels agraïments i a ell mateix, l’Albert ens facilita el seu correu electronic per conversar amb ell, advertint-nos que podem trigar en rebre resposta degut als seus viatges.

Des d’aquesta página vull desitjar a tothom el que ell desitja als seus lectors: “molta sort, molta llibertat i moltíssima felicitat”. Espero que els textos que vaguen pel seu ordinador com “el tractat científic sobe els pingüins” surtin molt aviat a la llum.

Mentrestant, us recomano “Sense fronteres” a tots. Pensava que una historia d’algú en cadira seria depriment, trista i avorrida. No em podia haver equivocat tant. Aquest és d’aquells llibres que et porten més d’un somriure a la cara i tens ganes de comentar-lo amb algú. No us el podeu perdre!


Editorial: Edicions 62
ISBN: 9788429767636
Pàgines: 208
Preu: 17,90 € (E-Book: 14,50€)

Albert Casals i Serradó va néixer a Barcelona l’any 1990. Als cinc anys va patir una mononucleosi que va acabar desencadenant una leucèmia que l’ha deixat en una cadira de rodes. Des dels set anys viu a Esparreguera amb els seus pares i la seva germana, on ha acabat els estudis de batxillerat. Ha viatjat sol arreu del món des dels catorze anys. Abans de començar els estudis universitaris, va decidir prendre's un any sabàtic i passà set mesos recorrent tot Amèrica. Recentment ha estat nomenat ambaixador de la fundació Step by Step (www.fundacionsbs.org), dedicada a la rehabilitació de pacients amb lesions medulars.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies