Ellos Mismos
7Valoració

Juaquín Reyes s’ha convertit en tot un referent en el panorama actual de l’humor. Ell és un dels responsables dels ja mítics “La Hora Chanante”, “Muchachada Nui” o “Museo Coconut”. El seu personal sentit de l’humor ha anat acumulant riure rere riure a seguidors que han acabat per fer seva una filosofia, o com a mínim un llenguatge, que eleva a icones a “gañanes”, “superñoños” i “tonticos”. “Ellos mismos” suposa l’apropament al còmic de Reyes, creador també de personatges animats com Enjuto Mojamuto, amb una col·lecció de tires còmiques que connecten directament amb les vídeo-caricatures “Testimonios” o “Celebreities” de “La hora Chanante” i “Muchachada Nui”. Tot un regal pels seguidors de Reyes.

Publicat de manera impecable per Mondadori, “Ellos mismos” recopila els treballs de Reyes per a “El País” i “El Periódico” i n’afegeix d’inèdits, en una sèrie de tires còmiques protagonitzades per personatges tan populars com a diferents, entre els que s’inclou a Naomi Campbell, Fernando Alonso, Amy Winehouse, Astrud, Isabel Pantoja, Pedro Ruiz, Isabel II, Federico Giménez Losantos,  Andrés Iniesta, Michael Jackson o el bigoti d’Aznar.I per dinamitzar la col·lecció, Juaquín Reyes es caricaturitza per conversar amb un orangutan i desvelar-nos algunes de les seves anècdotes més divertides i aprofita per injectar una dosi d’humilitat en el projecte. “Quería hacer una selección con la mejores, pero se dió cuenta de que no llegaba al número de páginas y las tuvo que meter todas”. L’edició compta també amb una introducció escrita per Ernesto Sevilla, un altre dels “muchachados” de la colla.

El desigual resultat en algunes de les tires no desmereix una obra que connectarà de seguida amb el públic fidel de Reyes, que no podrà evitar escoltar l’accent del manxego a cada una de les bafarades vomitades per themselves.


Editorial: Random House Mondadori
ISBN: 9788439723844
Pàgines: 224
Preu: 20,90

2 Respostes

 1. Angela Sanchez Vicente

  Iker és brutal… has vist que hi ha un dels dibuixos d’animació d’aquells que si passes les pàgines es posen a ballar!!! Ara no em surt el nom (ho sento)…

  Mooooolt bó!!! Espero que aquest noi signi per Sant Jordi a Barcelona!!!

  Respon
 2. Iker Zarallo Peretó

  Sí sí, bon detall el de Juaquín i l’orangutà ballant entre pàgines!

  Tant de bo ens visiti per Sant Jordi.

  Fins aviat.

  Respon

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies