Any rere any estem pendents de qui guanya, qui perd. Però abans de què es diguin en veu alta els noms d’aquests elegits per la glòria, els ulls del món estan dirigits cap a una catifa vermella i cap a aquells que hi desfilen. Quin vestits porten, els noms dels dissenyadors, les joies que duen, les marques de les seves sabates i any rere any aquest munt d’ulls són implacables amb ells, tots ens posem a criticar i … aquest any no serà diferent.

Vermell sobre vermell

Atrevit, poc discret, passejar-se de vermell sobre una catifa vermell sembla reiteratiu i malgrat tot és un dels colors més habituals en aquesta passarel·la de la moda que són els Oscar.

Sandra Bullock una de les que acostuma a formar part de les llistes de més mal vestides va decidir que el vermell era el seu color i es va decidir per un disseny de  Vera Wang. Jennifer Lawrence, protagonista de “Winter’s bon” optava pel mateix color en un vestit de Calvin Klein La presentadora de la nit, Anne Hathaway també va optar per aquest color en la seva entrada a la sala. Era el primer vestit, un Valentino Couture 2002, i durant tota la gala es canviaria 7 vegades de model.

La seguretat del negre

Si no saps per quin color optar el negre sempre és una opció segura o al menys això van pensar Reese Witherspoon amb un Armani Privé, Sharon Stone amb un Dior o Camila Alves, l’espectacular dona de Matthew McConaughey, negre i amb un escot de vertigen.

Del negre al blanc

En el costat contrari les que van triar el blanc, que sempre fa net que diu ma mare. Blanc va ser el vestit triat per Nicole Kidman, un disseny força criticat de Dior. També Celine Dion, la cantant de “Titanic” triava un Armani Privé blanc. I finalment un disseny de Karl Lagerfeld per Chanel que va lluir Michelle Williams.

De liles i morats

Els tons lilosos més o menys intensos van ser triats per Natalie Portman, prenyadissima, màxima favorita i finalment guanyadora. També va ser el color, encara que més suau triat per Cate Blanchett, amb un original disseny de Givenchy Couture  amb esquena creuada i uns detalls en groc. Finalment cenyida a més no poder i no massa pentinada Scarlett Johansson amb Dolce & Gabbana molt escotat de l’esquena.

Lluint a la festa

Hi havia qui ja portava un vestit triat per fer-la lluir. Primer Hilary Swank, brillant i emplomada amb un vestit de Gucci, que ha estat dels més alabats. Perfecte i platejada estava Gwyneth Paltrow amb Calvin Klein, senzill però efectiu. Finalment Halle Berry, que sincerament no sé si li queda malament alguna cosa.

No tot pot ser perfecte

Sempre hi ha algú amb un estil propi, curiós. En altres anys vam poder veure Björk amb un cigne com a part del seu vestit. Últimament la més rara és sempre Helena Bonham Carter amb un vestit de Colleen Atwood en negre, com no, i amb una lliga amb la bandera del Regne Unit. Solidaria amb la dona de Tim Burton, Madonna de negre i amb un gust més que dubtós.

El més comentat

No ens enganyem a les tertúlies de les televisions publiques i privades el més comentat ha estat la reaparició de la ma de Javier Bardem d’una cenyida i excessiva Penélope Cruz. Diuen que ha aconseguit encabir-se en el seu Wren Scott després d’una intensa dieta hipocalòrica i molt de pilates. Es nota l’esforç que ha fet però una talla més, sobretot de pit, hagués estat molt més encertat.

Ells, també hi són

No criden tant l’atenció com elles, però ells també desfilen. Un molt British Colin Firth, un barbut Christian Bale, un Geoffrey Rush sense un pèl de ximple o la parella que han format Josh Brolin amb Javier Bardem de blanc per rememorar els primers lliuraments dels premis.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies