Al Teatre Poliorama arriba aquesta proposta atrevida i trencadora. Una comèdia de 15 esquetxos plens d’humor i de reflexió eròticofestiva.

Àngels o dimonis? La veu de la consciència sovint pren formes i textures difícils de transmetre. I és que la precarietat comunicativa afecta les nostres relacions i, sobretot, copeja la nostra sinceritat. Aquest espectacle dirigit per Pau Roca i protagonitzat, a més de pel mateix director, per Patricia Bargalló, Dafnis Balduz, Ruth Díaz i The Guarry Men (Alberto Noel, Albert Casanova i Nacho Albert) vol assolir la “La party fiesta forever”.

Caminant a través de 15 escenes diferenciades i independents, ens trobem davant situacions en què es qüestionen actituds relacionades amb l’amor, l’amistat, el sexe i la dependència. El que mostrem i el que sentim entren en conflicte. I és aquí on entra l’originalitat d’aquest espectacle, la consciència en forma de corifeu. The Guarry Men esdevenen la veu de la consciència. A través de les seves cançons irreverents però honestes intervenen en les decisions finals dels protagonistes. Amb humor i en pugna entre el que s’interpreta com a sort o com a dissort. Un joc de lligams, de pors i de desitjos que intercala situacions metafòriques amb d’altres costumistes. Un reguitzell de divertimentos estirats i emmotllats fins a l’histrionisme.

Un espectacle arriscat, diferent i gamberro. On les diferents trames prenen elements que els identifiquen amb els espectadors. Sens dubte, aquest és un del punts més forts de l’obra. Tot i així, alguna argumentació pren giragonses un tant enrevessades de les que hom pot arribar a sortir-ne un tant marejat. El gran treball interpretatiu, però, permet restablir-se a través del riure. Reforçant les diferents situacions amb una escenografia simple però efectista, que permet gaudir d’un excel·lent joc de llums que vesteixen l’escenari de dalt a baix.

Probablement per les diferències temàtiques el ritme decau en algun moment de la primera part de la obra. En canvi, la segona part de l’espectacle, assoleix els moments més brillants. Malgrat això, el darrer tram queda un tant tacat. Amb un final hilarant a cavall de Leo Bassi i dels pallassos de la tele. Un final però que no ha de desmerèixer una proposta original i arriscada que mereix el seu lloc. Encara que sigui pel fet de prendre un camí allunyat de la majoria. Un camí que et permet sacsejar el món afectiu mitjançant el riure. A poc a poc ens anem desvestint i un cop despullats… ens mirem les coses d’una altra manera. La party fiesta forever.

[Rating:3]


Es pot veure a: Teatre Poliorama
Intèrprets: Pau Roca, Patricia Bargalló, Dafnis Balduz, Ruth Díaz – The Guarry Men: Alberto Noel, Albert Casanova, Nacho Albert

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies