Després del seu pas per Barcelona, ahir acudien a la sala La Riviera de Madrid els irlandesos The Script, grup vingut des de Dublin per presentar en concert el seu segon i últim àlbum “Science and faith”.

Després de dos anys, la banda formada per Danny O’Donoghue (veu i teclats), Mark Sheenan (guitarra) i Glen Power (bateria) tornava a Espanya amb bones referències: dos discs amb milions de còpies venudes, una imatge molt treballada i una gran tirada comercial després d’haver estat escollits com a teloners de gent del nivel de U2 i Paul McCartney.

Tot i que la sala no estaba al límit de capacitat, The Script no han decepcionat davant d’unes dues mil persones, bona part de la propia Irlanda, pels quals han tocat, ballat i saltat sense parar durant hora i quart. 75 minuts en els què ens han permès escoltar tota la seva varietat musical: des del Rock al Pop, passant per una mica de Hip-Hop (If You See Kay), Rhythm and Blues (Why Cry) i, per suposat, ecos celtes.

L’escenari al que saltaven a les 21:35 era simple, amb poques llums i molta presencia, de manera que els tres integrants del grup es trobaven en línea davant dels seus fans. També la batería, que per aquesta ocasió ha abandonat la seva típica posición central posterior per traslladar-se a l’esquerra del cantant. No obstant, O’Donoghue no ha deixat el seu paper de crack del grup: parla amb el públic, el busca, l’implica en l’espectacle i el fa cantar. El toca i es deixa tocar. Fet que ha desfermat crits d’alegria i bogeria per part de les noies que estaven desitjant veure als seus ídols irlandesos.

The Script

El concert, obria amb les notes de “You Won’t Feel a Thing”, també primer tema del nou álbum, i arribava als moments més emocionants quan els de Dublin assaltaven els seus majors èxits com “We cry”, “Science & Faith” (amb el públic cantant conduits per Danny), “I’m yours” en versió unplugged, “Nothing” i en els bisos “For the first time” i “Breakeven” que van acabar de deixar l’audiència entusiasmada.

Al final tothom va quedar amb la gratificant sensació d’haver asistit a un bon concert, divertit, d’un grup que ja li ha trobat la clau de volta a l’èxit.

Fins al proper concert… ¡Stay tuned!

Single ‘Breakeven’:Setlist:
1. You Won't Feel a Thing
2. Talk You Down
3. We Cry
4. If You Ever Come Back
5. Before The Worst
6. If You See Kay
7. The End Where I Begin
8. Science & Faith
9. The Man Who Can't Be Moved
10. I'm Yours
11. Nothing
12. Rusty Halo
Bisos:
13. For the First Time
14. Breakeven

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies