Ja els tenim aquí, després d’esperar 10 anys, en només uns dies tenim nou disc i l’oportunitat de gaudir en directe d’una de les bandes més creatives arribada des de les Illes Britàniques: Wire. Lewis, Gilbert, Newman i Gotobed presentaran el seu nou álbum, “Red Barked Tree” que tot just va sortir a la venda el passat gener de 2011. Ara només ens queda esperar una mica més, fins el divendres 18 de Febrer, quan a la [2] de l’Apolo (Barcelona) podrem veure dalt de l’escenari a aquest grup emergit de l’explosió del British Punk dels 70.

Wire, formació nascuda a Londres al 1976, va saltar a la fama com un dels exponents de la revolució punk que Anglaterra va viure als 70, un estil de música i filosofía de vida que ells mateixos van batejar com una fusió de contradiccions: ràpid-lent, divertit-amenaçador, suau-estrident,… creant un estil propi i inconfusible.

Wire han sabut disfrutar des d’aleshores de diverses metamorfosis, des del post-punk fins a un rock innovador, arriscat i sobretot molt influent per a grups de nova generació. És inusual trovar una banda com Wire, que porta dècades fent música i que tingui les ganes i a la vegda siguin capaços de crear un nou treball tant personal i rellevant com el seu passat sonor. El seu últim álbum, tot just vingut al món, deixa ben clar que la música de “Red Barked Tree” sonarà igual de potent al futur, com ho fa avui el seu passat.

Wire

Des de “Adapt”, el single més prometedor, fins a l’inquiet art-punk de “Two Minutes”, passant pel contagiós “Please Take” l’àlbum és una mostra que abarca una heterogeneitat d’estils i matisos que Wire ha sabut transmetre als fans al llarg de quasi 35 anys. Per aquestes i altres raons, aquest nou álbum podría ser un fort candidat a postular-se com una de les grans novetats del 2011.

De cara al directe del proper divendres 18, esperem que tornin a Barcelona amb la mateixa energía per presentar-lo en directe. De moment el que sabem del cert és que qualsevol cosa que faci Wire és música de Wire. I això és segell de garantía.Concert: 18 Febrer, 2011
Sala [2]Apolo
Comprar entrades

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X