Young Liars
7Valoració

La dona més increïble, guapa, excitant, llesta, divertida, increïble, bella, calent, flipant que mai ha existit ni existirà. Aquesta és Sadie Dawkins, la noia que li ha robat el cor a Danny Noolan, el texà de 21 anys protagonista de ‘Young Liars’, la darrera proposta de David Lapham, l’autor de “Balas perdidas”, recollida en un sòl volum per Planeta DeAgostini Cómics.

Però Sadie no només ha robat el cor de Danny, sinó també el seny. I és que l’obsessió de Danny per Sadie és tan intensa que es converteix en l’única cosa de la n’està segur. La resta del seu món s’ha convertit en una teranyina confosa on realitat, fantasia i mentides es fusionen en un tot ple de bogeria, desfàs, sexe, violència i música. Un espai on pallassos i aràcnids extraterrestres conviuen amb drogoaddictes, anorèxiques, travestis, groupies i magnats del negoci dels grans magatzems. Un món on ni tan sols podem estar segur de qui som o de si l’objecte dels nostres desitjos és tal com pensem.

Amb un guió del tot rebuscat i amb uns personatges tan grotescos com atractius, David Lapham ens convida a formar part d’un joc d’enginy, un trencaclosques que reclama la intuïció i la imaginació del lector per llançar-lo en una muntanya russa plena de loopings dels que fan perdre el nord. Què és cert? Què és fals? Què és el que està passant? Les preguntes no són fàcils i les respostes gens definides.

Sí, el guió és el principal atractiu del treball de David Lapham, que també s’encarrega amb correcció del dibuix. Tot i aixì, les característiques calidoscopies del guió poden resultar contraproduents. I és que hi ha un risc, i si el lector no acaba d’entrar en el joc de Lapham, pot acabar considerant que a “Young Liars” només hi juga Lapham. El que està clar és que qui no arrisca no guanya, i “Young Liars” es gairebé una aposta segura.


Editorial: Planeta DeAgostini Cómics
Pàgines: 432
Preu: 32 €
Guió: David Lapham
Dibuix: David Lapham

Escolta una selecció de la banda sonora de 'Young Liars' en el nostre Spotify. David Bowie, Lou Red, Pixies, The Rolling Stones, The Fall o Mission of Burma són algunes de les propostes musicals de Danny Duoshade, el protagonista d'aquesta aventura psicodèlica.

'Young Liars' a l'Spotify de La Finestra Digital.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X