Morning glory
5Valoració

Imagineu un gurú dels informatius com ara l’Iñaki Gabilondo. Un periodista que ha estat referent en el món de les notícies. Fidel i creïble, si ell diu que les vaques volen, és que volen. I un bon dia li diuen que ha de canviar de feina. Que el seu lloc està al costat d’Ana Rosa Quintana i que tant podrà ser que faci una truita de patates com que comenti l’últim modelet de la Lady Gaga.

Doncs això precisament és el que li passa al personatge de Harrison Ford. Ell és Mike Pomeroy, tota una llegenda en el món dels informatius. Fins el dia que arriba Becky Fuller (Rachel McAdams ), una entusiasta -fins l’esgotament de l’espectador més optimista- i jove productora que el col·loca al costat de Colleen Peck (Dianne Keaton), per presentar Daybreak, un magazín matinal amb continguts tant pèssims com les seves audiències. Mike Pomeroy no vol entretenir, vol informar com sempre ha fet i no li posarà gens fàcil la cosa a la prometedora productora.

El film dirigit per Roger Michell, és una comèdia blanca i suau que podria no haver-ho estat. “Morning glory” si algú s’hagués arriscat una mica més. Perfila el que podria haver estat una crítica a la banalització del periodisme, al poc interès per l’informatiu més pur i el canvi per l’entreteniment a tota costa o, fins i tot, una critica a les velles glòries que s’acomoden reticents al canvis dels temps. Però el que podria haver estat no ho és, perquè la crítica s’abandona a favor de la història més previsible, més sensiblera i menys conflictiva amb un happy ending previsible i la moralina final de què no tot és feina en aquesta vida.

El film, com és habitual en aquest gènere, es pot preveure de principi a fi però també s’ha de dir que aconsegueix el seu màxim objectiu, entretenir, fer riure i no fer pensar en excés. Els seus punt forts són dos veterans actors de la gran pantalla, Harrison Ford i Diane Keaton, solvents en les seves interpretacions que aconsegueixen les millors escenes del films,

En resum, per no pensar, per riure una estona, per gaudir de l’escenari magnífic que és sempre la ciutat de Nova York però no per buscar massa cosa més.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies