"Aquerón" de Sherrilyn Kenyon
8Valoració

Aquerón va ser el primer Caçador Fosc i ara és el líder indiscutible de tots ells. No respon davant ningú i les seves ordres s’acaten sense discussió. És poderós. És enigmàtic. És inaccessible. Una llegenda entre les llegendes. Durant mil lennis, Aquerón ha lluitat per la supervivència de la humanitat i alhora amagava gelosament els seus orígens i la seva tempestuós passat. Aquesta és una història que va començar fa onze mil anys quan una Deesa va amagar el seu primogènit entre els humans. Aquesta és la història d’Aquerón.

Sherrilyn Kenyon ens presenta en aquesta novel·la, amb una portada potent on per fi ens presenta la marca d’Artemisa, la més llarga i ambiciosa de la sèrie dels Dark Hunters, la veritable història del personatge que, des del primer llibre, ha atrapat amb més força la imaginació dels lectors. Una història que comença onze mil anys enrere, el 9 de maig de 9548 a.C, quan una deessa oculta al seu primogènit entre els humans.

La novel·la està dividida en dues parts, la primera és la més diferent a tota la saga, on una història fosca ens mostra el llarg camí que ha recorregut Aquerón des del seu naixement fins avui. En aquesta part coneixerem millor a d‘altres personatges com Stig o Apolimia i la seva relació.

La segona part recupera de títol “Aquerón en l’actualitat”, la dinàmica de la saga, on es manté el sarcasme i el dinamisme d’avui en dia. A partir de la pàgina 483 coneixerem una nova dona, la Tory, la qual amb l’ajuda d’Aquerón tradueix un diari que obre la porta a un món per a ella desconegut, encara que molt ben reflectida en la primera part del llibre.

El que més m’agrada és com ens mostra l’autora el ser més diví de la manera més humana, tant que el final m’ha deixat amb la boca oberta. Mai m’hagués imaginat un final així pel gran T-Rex, encara que en el seu context et fa exclamar ¡Per fi!.

És una celebració a tota la saga i un tancament d’històries passades i presents. Amb gran habilitat ens mostra com tots aquells que en la seva vida han rebut l’ajuda d’Aquerón, responen a ajudar-lo fins i tot quan no ho demana, començant pel clan dels ossos (Dev, Àngel i Kyle) fins als seus Dark Hunters (Julian, Kirian, Valerio, Talon, Zarek, Sin, Wren, Katra), passant pels arcadis i atagarians (Vane i Fang) o ex-humans com la Tabitha.

Tots ells protagonistes d’una de les novel·les anteriors, cosa que ajuda al lector de la saga a fer-la dinàmica ja que no s’han de presentar, però que deixa molts dubtes aquells lectors que no coneixen la trajectòria dels personatges. La meva recomanació és començar pel principi i fer camí fins arribar a aquest llibre.

Aquesta novel·la tanca el cicle de la visió de la història per part dels Dark Hunters, passant a la visió d’Sriker, que donarà lloc a una nova línea argumental, la de Jaden, que ens portarà a la resolució final. Per tant aquest llibre no és un adéu, més aviat un fins després, ja que l’autora ha assegurat que més d’un personatge sortirà en la propera saga.

Valoració

DIGNUS SUM”, una novel·la excel·lent, ho reconec sóc poc objectiva. Considero tot un detall per part de l‘autora afegir al final dues escenes que va escriure per “Disfruta la noche” i “Atrapando un sueño” que no va fer servir en el seu moment i ara les podem llegir i situar en el seu lloc orignal.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401383052
Pàgines: 832 pàgs.
Preu: 22,50 €

Sherrilyn Kenyon s’ha convertit, gràcies a la seva sèrie sobre els Dark Hunters, en un autèntic fenòmen als E.U.A. Cada nova entrega d’aqusta saga entra en els primers llocs de les llistes dels llibres més venuts del The New YorkTimes, Publishers Weekly i USA Today. Amb aquesta sèrie, que s’ha traduit a 28 idiomes, l’autor ha creat un univers mític, captivador, singular i únic. La seva web www.darkhunter.com, rep més de 10 mil·lions de visites. L’autora viu a les afores de Nashville. Coneix bé els homes: va creixer am 8 germans, està casada i té tres fills. Per combatre l’excès de la testosterona al seu voltant compta amb un gran sentit de l’humor. Fins a data d’avui s’han publicat a Espanya 15 novel·les dels Dark Hunters.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies