Les dones Laguna han carregat amb una terrible maledicció des del principi del seu llinatge: una darrere l’altra pateixen mal d’amors i només donen a llum nenes que perpetuen aquesta cruel herència. Però quan després de dècades de passions prohibides i amors tràgics neix el primer nen, s’obre la porta de l’esperança. Serà aquest el final de la maledicció?

Cristina López Barrio ens porta “La casa de los amores imposibles“, la seva primera novel·la per a públic adult. Una màgica novel·la sobre les trampes del desig, la tragèdia de l’amor i els llaços indestructibles de la família. La lluita contra un destí marcat porta a les dones Laguna fins a extrems insospitat. No hi ha resignació, encara que cada una d’elles afronta la situación de manera molt diferent.

Amb unes protagonistes femenines inoblidables, fortes, complexes, imperfectes, apassionades, contradictòries i diferents, i un ventall de personatges secundaris que podrien protagonitzar les seves pròpies novel·les, “La casa dels amors impossibles” és una obra per gaudir amb els cinc sentits. Una novel·la commovedora en la que el realisme màgic es torna castellà i la seva escriptura desborda imaginació i poesia a cada frase.

Una novel·la addictiva, fins i tot per a una persona que es pren la lectura amb calma. Un llibre ple d’olors i sensacions, un llibre molt viscut on no només les persones són protagonistes, sinó que també tenen molta importància els llocs com el jardí de la casona vermella, la cuina o el llit de bronze de la Clara Laguna. Aquests adquireixen personalitat i vida pròpia. L’olor de les flor del jardí o del guissats de la cuina i les receptes de l’Olvido ajuden a conduir la història generació rere generació. Un llibre que conte moltes històries i personatges que actuen com Sherezade explicant la historia de les dones Laguna.

Amb un final agredolç, l’autora aconsegueix mantenir una tensió argumental des el principi fins al final, desvetllant tots aquells detalls que podríem reconèixer en moltes famílies, barrejat amb èxit la màgia i els fantasmes, tota una història humana que neix d’una maledicció. D’una ficció parteix una realitat argumental.


Editorial: Plaza & Janés
ISBN: 9788401337543
Pàgines: 480 pàgs
Preu: 19,90 € (e-book: 15,99€)

Cristina López Barrio (Madrid, 1970) va estudiar Dret a la Universitat Complutense de Madrid i s'ha especialitzat en Propietat Intel·lectual. La seva primera obra va guanyar el II Premi “Vila de Pozuelo d'Alarcos” de Novel·la Juvenil, de l'editorial Everest (2009). “La casa de los amores imposibles” és la seva primera novel·la per al públic adult i ja està traduint a diversos idiomes. Julia Sommerfeld, l'editora de l'edició alemanya (Droemer), ha dit d'ella: "Estem entusiasmats amb la novel·la. És un dels millors llibres en castellà dels darrers anys".

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies