Tothom sap que en Berto (Romero) i en Buenafuente (l’Andreu) són unes feres televisives. Una mica apuntant maneres de Rei Midas converteixen tot allò que toquen en èxit.

Potser això resulta més desconegut, però entre d’altres activitats, també són uns autors teatrals d’èxit. L’espectacle Verás que todo es mentira que interpreta en Godoy, és obra seva i no és la primera vegada que visita la ciutat comtal.

En format de monòleg humorístic aquesta obra ve a parlar sobre les coses essencials de la vida: l’amor, el sexe, la guerra de sexes… Qüestions i situacions quotidianes que segurament ens fan riure encara més perquè ens hi sentim identificats.

En Godoy -un gran humorista que potser en aquest moment no és tan reconegut com els seus autors- potser resulta tan proper precisament perquè no ens resulta tan conegut i no veiem més damunt de l’escenari que un narrador, algú que ens explica una història i prestem absoluta atenció a aquesta.

Una visita al teatre que no resultarà desapercebuda per qui decideixi gaudir-la i que està emmarcada en el mateix gènere que altres monòlegs com els de Los Modernos, per exemple, que últimament s’estan posant tan de moda. Cites al teatre més curtes i més senzilles i que ens entretenen durant una bona estona.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies