Humor d’oficina, personatges fora del seu ambient natural i contrastos culturals són les característiques bàsiques d’aquesta sèrie de l’NBC, Outsourced. Xoc cultural a toc d’humor per a una nova temporada on l’NBC no està tenint massa éxit amb les seves estrenes.

Després d’haver completat amb èxit el programa d’entrenament de Mid America Novelties, una empresa de vendes telefòniques amb productes tant diversos com coixins de ventositats o cervols de paret que parlen i canten, Todd Donovan (Ben Rappaport) s’assabenta que el “call-center” en el qual havia de treballar ha estat traslladat a la Índia. Si vol continuar tenint feina s’haurà de mudar allí i convertir-se en el gerent d’aquesta nova sucursal. Un cop allà, Todd descobreix un món totalment diferent al que ell està acostumats.

Les diferències culturals estan servides i més tenint en compte que Donovan té sota les seves ordres un grup d’empleats que si no fóssin indis també serien prou curiosos. L’equip de Todd aquesta format per Rizwan Manji (Privileged), Sacha Dhawan (Five Days II), Rebecca Hazlewood (Doctors), Parvesh Cheena (Help Em Help You) i Anisha Nagarajan (Bombai Dreams); al costat d’ells tambien trobem a Diedrich Bader (The Drew Carey Show) i Jessica Gower (The Secret Life of Us).

Outsorced, ens arriba de la mà del guionista Robert Brodin (The Drew Carey Show) i el director Ken Kwapis (The Office) i està basada en la pel·lícula del mateix nom de John Jeffcoat.

Outsourced s’ha guanyat la confiança de la cadena NBC i tindrà una temporada completa. El cert és que no ha estat un èxit d’audiència espectacula però el seu rendiment, especialment entre els adults de 18 a 49 anys, ha satisfet les expectatives del canal que ja té prou amb la cancel·lació d’Undercovers o amb The event també a la corda fluixa.

TRAILER

PERSONATGES

ELLS PROVEN DE MANAR

Todd Donovan (Ben Rappaport) torna després d’un programa d’entrenament de Mid America Novelties per assabentar-se que el “call-center” que havia de dirigir s’ha traslladat a la Índia. Si vol ser gerent s’hi haurà de trallasdar, adaptar-se i implicar-se amb el seu nou equip de treball.

Rajiv (Rizwan Manji, Sobreviviendo a los ricos), és el seu ajudant. Ajudar-lo no és l’objectiu principal de Rajiv, si ho és quedar-se el lloc de Todd per convertir-se en el nou gerent i així aconseguir marxar de casa dels pares i casar-se. Rajiv té una obsessió: acomiadaments. Todd mira d’evitar-los com sigui i convertir el seu equip en un bon equip de vendes.

Todd també descobrirà a altres com ell treballant en el mateix edifici d’oficines. Per una banda l’americà Charlie Davies (Diedrich Bader, The Drew Carey Show), que dirigeix un servei telefònic d’atenció al client de l’empresa All-American Hunter, uns treballadors més capaços que els de Todd. Charlie és un home que no té cap intenció d’integrar-se a cap altre cultura que no sigui la pròpia; i Tonya (Pippa Black), una atractiva australiana que és la responsable del ‘call-center’ de Koala Air, i que capta l’atenció de Todd des del primer minut.

ELLS FAN VEURE QUE OBEEIXEN

L’equip de vendes que hereta Todd no és l’equip ideal. Todd descobreix que el seu grup de treballadors necessiten un curs avançat sobre la cultura americana si volen entendre la línia de productes de l’empresa i aconseguir augmentar les xifres de vendres. I si no ho aconsegueixen hi hauran acomiadaments. Todd malgrat estar en un món que no és el seu mirarà d’entendre’ls i coneixe’ls.

L’equip de vendes inclou: Gupta (Parvesh Cheena, Til Death), un empleat socialment inadaptat amb tendència a les converses eternes i avorrides que la resta dels seus companys miren d’evitar com sigui; Manmeet (Sacha Dhawan, Five Days), un jove enamorat d’Amèrica i sobretot de les seves dones a les que enlluerna amb la seva conversa. Manmeet seria un latin lover sino fos pel petit detall de què és indi; Asha (Rebecca Hazlewood), una dona intel·ligent que se sent atreta per Todd i per la cultura americana mentre mira per sobre de tot d’evitar un matrimoni de conveniència arranjat i Madhuri (Anisha Nagarajan), una dona tímida fins l’extrem que, fins i tot, quan crida és silenciosa però també molt apte en les vendes telefòniques.

QUÈ EN DIU LA CRÍTICA I EL PÚBLIC?

Les audiències no han estat espectaculars per Oursourced. De fet res del que implica aquesta sèrie ho és d’espectacular. La nota dels crítics a Metacritic l’han deixat fregant l’aprovat però sense aconseguir-lo, un 4.7. En canvi el públic ha estat més benevolent i l’ha fet arribar a un 67. Un 4.7 dels crítics, nota de la que segurament té la culpa el pilot de la sèrie. Un pilot no massa espectacular i precipitat en l’acció que no deixava entreveure massa cap a on podria anar la cosa, si cap a la brometa fàcil i constant o si es desenvoluparien més temes i personatges.

Com deiem en el paràgraf inicial d’aquest text, Outsourced ha aconseguit la temporada completa. Sense audiències espectaculars, el seu rendiment, especialment entre els adults de 18 a 49 anys, ha satisfet les expectatives del canal. “Estem més que encantats amb la qualitat de Outsourced i considerem que és una part important en el nostre esforç per reconstruir la nostra programació i la producció del nostre estudi”, va afirmar Angela Bromstad, presidenta de NBC i Universal Media Studios. “Creiem a cegues en la sèrie i en l’equip creatiu que treballa en ella”.

La sèrie té un promig d’ una mica menys de 6 milions d’espectadors per setmana, però a la franja d’adults de 18 a 49 anys, aconsegueix arribar a quotes de 3.3. Aquestes dades l’han convertit en la sèrie d’estrena més vista entre aquest segment de població, d’entre totes les estrenades pels canals generalistas aquesta temporada.

OPINIÓ

Com a mínim us puc dir una cosa d’Outsourced que no vaig poder afirmat amb $#*! My Dad Says, i és m’ha fet riure. Una mica més treballada, amb uns decorats que no semblen trets dels anys 90, sense l’esgotador riure enllaunat, Outsourced em dóna com a mínim més esperances.

És cert de què el pilot no és gens memorable. Precipitat et col·loca al personatge principal de Todd en un tres i no res a l’India i sense massa complicacions respecte al tema de l’adaptació. L’éxit de la sèrie se centrarà en si saben o no anar desenvolupant els personatges i les seves trames més enllà de les bromes fàcils. Els següents capítols ja s’hi nota més treball en aquests dos sentits però lluny encara de convertir-se en una comèdia de referència.

De tota manera Outsourced és una comèdia a desenvolupar i per tant, per seguir la seva evolució. Un producte a mig fer que té reptes com superar altres comèdies amb un públic consolidat i fidel per sobre de tot. Outsourced és una bona opció per tenir en compte per veure d’una tongada a l’estiu o quan hagi aturades de sèries, ben segur que algun riure, somriure o rialla us arrencarà.

QUAN I ON S’EMET?

Oursourced s’emet els dijous a l’NBC des del 23 de setembre.

Creadors: Ken Kwapis, adaptant el film del mateix títol de John Jeffcoat
Intèrprets: Ben Rappaport (Todd Dempsy), Rizwan Manji (Rajiv Gidwani), Sacha Dhawan (Manmeet), Rebecca Hazlewood (Asha), Parvesh Cheena (Gupta), Anisha Nagarajan (Madhuri), Diedrich Bader (Charlie Davies) i Pippa Black (Tonya).
Cadena: NBC
Durada dels capítols: 20 min.

Web oficial:

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies