Aquest mes de novembre arriba a les nostres llibreries el primer número de “28 días después”, el còmic. Una adaptació del món infectat creat per Danny Boyle en el reeixit film del mateix nom estrenat l’any 2001.

De fet el còmic segueix a un dels personatges del film, la lluitadora Selena, en una espècie d’enllaç entre el film “28 días después” i la seva seqüela “28 semanas después“, aquesta segona dirigida per l’espanyol Juan Carlos Fresnadillo.

Força, dramatisme i realisme formaven la combinació perfecta en la representació del fenomen zombie (infectats, caminants,…) de Boyle. Les seves maneres van deixar empremta en el món dels videojocs, literatura, còmic i cinema. De fet resulta fàcil trobar paral·lelismes entre “28 días después” i d’altres productes com “Resident Evil” o “Los muertos vivientes“, la sèrie còmic adaptada recentment per a TV a “The walking dead“.

Als fans de la saga cinematogràfica i a aquelles persones que mai s’empatxen de desfilades zombies, els resultarà tota una meravella acompanyar la Selena en el seu periple a la recerca d’un lloc segur on amagar el cul. Els guions de Michael Alan Nelson (creador de Hexed i Fall of Cthulhu), plens de referències al film original (potser massai tot) , si més no aconsegueixen que l’acció es desenvolupi donant espai tant a la massacre zombie com a la jauria humana, plena de desconfiança i fredor, creada pels vius davant les circumstàncies. D’altra banda els dibuixos de Declan Shalvey acompanyen correctament el guió alhora que el dota, gràcies a l’efecte ‘base bruta’, d’un ambient més que adequat. Un treball molt correcte que tot i així no farà mossegar-se les ungles a gairebé ningú.


Editorial: Planeta DeAgostini
Pàgines: 128
Preu: 12,95€
Guió: Michael Alan Nelson
Dibuix: Declan Shalvey

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X