De la mà del britànic Edgar Wright i amb Michael Cera com a protagonista arriba “Scott Pilgrim contra el mundo,” adaptació del cèlebre còmic creat pel canadenc Brian Lee O’Malley. Una comèdia adolescent colorista i original gràcies a l’estètica de còmic i videojoc que l’acompanya.

Scott Pilgrim no ha tingut mai problemes per a trobar parella. Les dificultats apareixen quan ha de tallar amb elles. Mentre intenta desfer-se de l’última conquesta, Ramona irromp en la seva vida, però no triga a descobrir que la dona desitjada arrossega un bagatge gens tranquilitzador: els seus ex controlen la seva vida amorosa i estan disposats a fer el que sigui per a eliminar la competència. Scott si vol aconseguir Ramona, haurà d’enfrontar-se als homes del seu passat. Set exs que van des d’un perillós patinador, passant per una estrella del rock vegetariana, passant per dos inquietants bessons. Si vol fer-se amb el seu cor, haurà de superar-los a tots.

“Scott Pilgrim contra el mundo” és l’adaptació cinematogràfica del cèlebre còmic homònim creat pel canadenc Brian Lee O’Malley. L’encarregat de dur a la gran pantalla aquest singular còmic ha estat el britànic Edgar Wright, director de films “gamberros” com “Zombies Party” o “Arma Fatal“. Al davant de la càmera un dels actors que s’ha convertit en poc temps en un rostre habitual del cinema indie amb la seva expressió bobalicona, Michael Cera.

Scott Pilgrim contra el mundo” és cinema indie a ritme de punk/rock amb estètica de cómic i de videojoc, tot això mesclat amb un pecular sentit de l’humor i referents de la cultura pop. De fet la història d’Scot Pilgrim lluitant contra els exs de la noia que s’estima no deixa de ser l’eterna història de noi s’enamora noia i del seu pas de l’adolescència a la maduresa. Una història eterna però narrada d’una manera poc habitual. El seu origen en el món del còmic dóna a la pel·lícula canvis constants de plà i escenes entretallades a l’estil de les vinyetes de còmic. I per suposat també usa (i en algun moment abusa) de les onomatopeies tópiques del gènere que trobarem per exemple en les escenes de lluita. Un film original que comença fort i al que li sobra una mica de metratge com si a Wright li sabés greu acabar-la.

Scott Pilgrim contra el mundo”  és, en resum, humor, rock, desconcert, sorpresa, color, acció, amor i lluita. Una mescla efectiva de cinema, còmic, videojoc i música. Cinema teen però a ritme diferent.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies