Forever. King of Pop, el pseudo-musical vestit d’homenatge a Michael Jackson, arriba al Teatre Apolo, la seva parada catalana d’una gira arreu d’Espanya que pretén arribar a un quart de milió d’espectadors.

La Finestra Digital es cola en el Teatre Apolo per fer un recull del més interessant de la presentació de l’espectacle a la premsa catalana. Carlos J.López (productor), Jesús Sanz-Sebastián (director artístic i textos), Guillermo González (director musical), Yolanda Torosio Hernández (ballarina i coreògrafa), i Fran Jackson i Mampuele (en el paper compartit de Michael Jackson), ens van explicar en què consisteix Forever. King of Pop. Van fer balanç de la bona acollida del show per part del públic,  alhora que intentaven ,en una maniobra pre-defensiva, remarcar el caràcter homenatjador de l’espectacle i l’acceptació com a tal de la pròpia Familia Jackson. “Supone todo un sueño a la vez que todo un reto. Estamos mirados con lupa”, declarava Fran Jackson després d’entregar-se sobre l’escenari en mig de ball, música en directe i màgia.

També vam poder conèixer al nen escollit per fer de Michael, descobert en el recent càsting organitzat per la productora. Volien per a Barcelona un Michael Jackson català, i el nen escollit no només és català si no que en té molt de Michael Jackson. “ No vaig a clases de ball, encara”, ens va comentar tot simpàtic en Néstor Luque Perez, a qui l’afició per Michael Jackson li ve de família.

Aquí teniu el vídeo de la presentació:


Es pot veure a: TEATRE APOLO

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies