Aprofitant l’èxit de “La mecànica del cor”, l’editorial Mondadori ha decidit publicar l’anterior llibre de Mathias Malzieu. De títol original “Maintenant qu’il fait tout le temps nuit sur toi” i traduït com a “La alargada sombra del amor”, ens porta la història d’un jove que mira de fer front a la mort de la seva mare.

La mecànica del cor” ens portava la història Jack, un jove amb un rellotge de fusta en lloc de cor. Aquesta circumstància feia que, per Jack, l’amor no fos massa saludable. Però Jack s’enamora de Miss Acàcia, una ballarina flamenc menuda i miop, a la qual seguirà fins a la Granada del segle XIX.

Si “La mecànica del cor” era un conte màgic, burtonià i gòtic on es mesclava l’amor, la crueltat, la gelosia i la passió, ara ens arriba “La alargada sombra del amor“, un llibre totalment diferent. Nou al nostre país, no és la continuació de “La mecànica del amor” com s’ha volgut vendre. És anterior a aquest i, de fet, és la primera publicació de Mathias Malzieu.

En les 160 pàgines de “La alargada sombra del amor“, Mathias Malzieu es converteix en protagonista de la seva novel·la i expressa el dolor que sent davant la mort de la seva mare. Per a superar-la, s’inventa l’aparició d’un gegant (Jack, el personatge que recuperarà per fer-lo protagonista posteriorment de “La mecánica del corazón” ) que el farà superar els moments més durs i fer que tiri endavant.

Melancòlic, trist però a la vegada tendre, sensible i màgic “La alargada sombra del amor” no és el llibre ideal si un està en hores baixes, ho heu de tenir en compte però és un d’aquells llibres que s’acaben convertint en propers mentre els llegeix sense que un s’adoni. Mostra imatges que hem vist, expressa sentiments que hem tingut, comparteix vivències que hem viscut perquè tothom en un moment o altre ha perdut algú de la seva vida. Malgrat que no sigui un llibre fàcil de llegir per la seva temàtica sobre el dolor i la pèrdua, un s’acaba veient atrapat, compartint amb Mathias totes les emocions.


Editorial: Random House Mondadori
ISBN: 9788439723059
Pàgines: 160 Pàgs
Preu: 13,90€

Mathias Malzieu (Montpellíer, 1974) és autor de "38 mini westerns" (Pimientos, 2003) i"Maintenent qu´il fair tout li temps nuit sud toi"(Flammarion, 2005 ) amb les quals va obtenir èxit i reconeixement crític.

És el cantant d'un dels grups de pop més importants de de pop de França, Dionisos.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies