Un conegut director de teatre vol escriure una obra mestra que el catapulti definitivament a la fama, però no troba la inspiració que necessita, ja que totes les seves obres no passen de ser mediocres. Un bon dia, es troba a casa seva amb un estrany desconegut que li proporciona una idea original per a la seva obra, però a partir d’aquí un munt d’esdeveniments es precipitaran.

Parlar de “Pell a pell” és parlar necessàriament dels cinc actors que la protagonitzen, perquè sense ells no hi ha dubte que l’obra no tindria sentit. En efecte, tots ells, però especialment el protagonista, autor i director, Albert Pueyo, en el seu paper d’egocèntric i bloquejat escriptor d’obres de teatre, i la Miriam Tortosa com a Eva, la seva còmica i inepta ajudant, s’enduen merescudament la major part de les rialles del públic. La resta de repartiment no desmereix en absolut, i d’entre ells caldria destacar la feina de la Marta Vendrell en el paper d’Andrea, la única amiga del protagonista, amb el qual comparteix alguna cosa més que feina i amistat.

Pell a pell podria ser la típica història de triangle amorós barrejada amb certs elements de suspens i de reflexió sobre la parella, però de seguida la comèdia pura i dura agafa les regnes i els diàlegs, als quals els actors donen vida i dinamisme fantàsticament, ofereixen al públic molts moments còmics. En acabar, hom s’endú l’agradable sabor de boca d’haver passat una bona estona i d’haver gaudit d’unes interpretacions molt sòlides, ni més – això ja és molt – ni menys. La part negativa rau en les pretensions d’introduir elements de suspens, i és aquí on el personatge interpretat per Jordi Mulet, que fa que la trama es posi en marxa, mostra les seves carències. Com a aportació còmica funciona molt bé, com a introducció d’un cert misteri resulta molt menys exitós.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies