Amb descripcions acurades i exemples quotidians, aquest llibre d’autoajuda, descriu les principals característiques d’una mentalitat rígida i les contrasta amb les avantatges que presenta una ment flexible.

Malalties com l’estrès, la depressió o l’ansietat semblen tenir el seu origen en ments tancades, resistents al canvi que provoquen patiment. Contràriament, la ment flexible ens allibera del dolor i ens permet inventar-nos a nosaltres mateixos i genera més benestar i tranquil•litat. Tot plegat des d’una visió esperançadora que ens obra les portes a intentar-ho. Tal i com expressa la contraportada del llibre “Ser flexible implica treure’s un pes del damunt i adonar-se que res no és predeterminat i que es pot ser jutge i part de la pròpia conducta.”

Amb una estructura ordenada però d’una manera exemplificadora i senzilla, Walter Riso ens anima al canvi i ens fa entendre que tothom pot aconseguir-ho. Clar està, que hom ha de posar de la seva part, ser autocrític i prendre consciència que, com tot a la vida, té el seu procés d’aprenentatge. Però un cop assolit el repte, les sis zones de la flexibilitat mental faran allunyar-nos dels extrems nocius que presenta la mentalitat rígida. En definitiva, un llibre recomanable per aquells que vulguin crear un estil de vida obert i saludable.


Editorial: Columna
Pàgines: 168
Preu: 15€

Walter Riso va néixer a Itàlia el 1951, tot i que va créixer a l'Argentina, en un barri multiètnic al si d'una comunitat d'immigrants italians. Va cursar estudis universitaris de psicologia i es va especialitzar en teràpia cognitiva i va obtenir un postgrau en bioètica. Des de fa trenta anys treballa com a psicòleg clínic, pràctica que alterna amb la realització de publicacions científiques i de divulgació en diversos mitjans. Els seus llibres han complert el propòsit de crear una vacuna contra el sofriment humà, proposant estils de vida saludables en diversos ordres vitals.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies