Dijous es va estrenar la segona temporada de “L’habitació de Verònica” a Barcelona, escrita pel nord-americà Ira Levin al 1974 i considerat per alguns mestres, com el rellotge suís del suspens.

La Susan i en Larry, una parella que no fa gaire que es coneix, estan passant un dia junts quan, dinant en un restaurant, se’ls hi acosta una parella -els Mackey- bocabadats per la absoluta semblança física entre la Susan i la Verònica, morta anys abans.

No és habitual trobar a la cartellera una obra de teatre thriller. I és que la trama de “L’habitació de Verònica” va desgranant-se a poc a poc, dosificant la informació i portant l’espectador per allà on vol, jugant amb ell fins a atrapar-lo en una teranyina.

Tal i com diu Hèctor Claramunt, el seu director, és curiós que mentre aquest gènere està molt ben portat a altres mitjans com la literatura o el cinema, és força estrany trobar-lo en l’àmbit teatral. Per ell, ha sigut molt estimulant trobar el punt a l’escenografia, a l’atmosfera, i al to, ja que juguen un paper vital. Per aconseguir-ho, fent servir el seu instint com a espectador, és essencial crear una ambientació que sembli real, i per això, el clima pròxim que es respira a la Sala 2 del Club Capitol ha estat bàsic.

L’obra combina l’experiència interpretativa i teatral d’actors com Pep Anton Muñoz i Mercè Montalà amb professionals que han treballat menys en aquest terreny, com Silvia Marty i el mateix Hèctor Claramunt. L’actriu Mercè Montalà destaca l’interès i la riquesa que suposa aquesta peça, ja que permet interpretar personatges amb diferents registres, canvis i girs, que requereixen un treball previ molt intens. Permet interpretar un paper que alhora, n’han d’interpretar a d’altres.


Es pot veure a: Club Capitol
Intèrprets: Pep Anton Muñoz, Mercè Muntalà, Sylvia Marty i Héctor Claramunt

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies