Arriba a les nostres pantalles un dels films que segurament més rendiran a taquilla les properes setmanes, “Ga’Hoole, La leyenda de los Guardianes”. Basada el la saga de los Guardianes de Ga’Hoole de Katryn Lasky, la pel·lícula ens posa en la pell i les plomes d’unes òlibes per viure una aventura al pur estil Tolkien.

Terres obscures, regnes malvats, germans traïdors, exèrcits, esclaus i forces que s’escapen a l’enteniment. Aquests són els ingredients principals als que haurà de fer front el jovenet protagonista: Soren, una òliba que sempre havia somiat amb convertir-se en un heroi i que aviat descobrirà que ser-ho pot ser més aviat un malson. No obstant no està sòl, i és que compta amb la inestimable ajuda dels llegendaris guardians que habiten l’arbre de Ga’Hoole, un ‘Camelot’ particular d’on sorgeixen els cavallers més valents de tot el món alat.

Al front de la direcció ni més ni menys que Zack Snyder, que canvia les tabletes de xocolata dels protagonistes de “300“, per les plomes d’unes òlibes un pel més digitals. Un salt al món de l’animació que pot resultar estrany, sobretot després dels seus treballs per “Amanecer de los muertos“, “300” o “Watchmen“. Per la seva aventura en aquest relatiu nou terreny, Snyder ha comptat amb l’ajuda de Animal Logic, el mateix equip d’animadors que ja va sorprendre a tothom amb uns ocells molt diferents a les òlibes, els pingüins de “Happy Feet“. És precisament la conjunció de tan poderoses ments visionàries el que fan de “Ga’Hoole” un projecte altament hipnòtic. Fascinants i visualment impactants resulten la majoria de les escenes d’acció que abunden en el film, amb ambientacions pròpies de “El senyor del Anells” i alentiments d’acció que beuen directament dels moviments de Leonidas i companyia en la seva ja mítica batalla cinematogràfica.

Pur espectacle visual, que tristament no queda ben recolzat en un guió que navega entre dues aigües i naufraga tal Titanic. A Ga’Hoole li falta la suficient tendresa com per ser un film recomenable per als més petits, i no te suficient mala baba per acabar per convèncer el públic adult. Però sobretot, i d’això en saben molt els de Pixar, li falta allò especial que fa d’un bon film d’animació una experiència global i per a tots els públics. Malgrat les seves llums i dimensions d’aquesta atractiva atracció de fèria, Ga’Hoole resultarà només del tot satisfactòria per a un sector de públic d’edat mental pre-adolescent.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies