Susan Michaels havia sigut una reconeguda periodista, amb varis premis a les seves esquenes, fins que un escàndol li va arruïnar la carrera. Ara treballa en un petit diari sensacionalista a Seattle cobrint noticies inversemblants, encara que es troba sobre la pista d’una història que podria redimir-la.

Ravyn Kontis va néixer en un món de depredadors. Quatre segles abans va ser traït per qui més estimava; va perdre la seva família, el seu honor i la vida, i es va convertit en Dark Hunter. Des de llavors, més letal del que havia sigut mai, ha lluitat en solitari. Encara que, si vol salvar a la humanitat, ha de confiar a una dona el secret que podria destruir-lo.

En el món dels Dark Hunters la vida sempre és un perill. Però mai tant com ara, quan una mortal podria aniquilar el món només explicant una història. La pregunta és: ho farà?.

Per a tots aquells seguidors de la saga dels Dark Hunter, per fi arriba en butxaca la 10ª novel•la on el protagonista és en Ravyn, “Catman”, un arcadi que s’haurà d’enfrontar a un conegut Stryker i a la seva germana Satara. Com sempre Aquerón donarà el contrapunt amb les seves prediccions confoses i vagues.

Per tots aquells que no coneixeu la saga, intentaré posar-vos una mica en antecedents i us recomano que comenceu la saga pel principi: “Un amante de ensueño” on coneixereu a Julian De Macedonia, Piriapo, la deesa Afrodita, Aqueron i aprendreu molt d’aquest món de fantasia.

Centrem una mica el tema. Els Dark Hunters són vampirs que han jurat protegir els humans i estan sotmesos a Artemisa. Treballen amb l’ajuda d’humans anomenats escuders i lluiten contra els daimons (dimonis). També s’introdueixen a part de la mitologia grega i romana, els conceptes del bé i del mal, els vampirs i d’altres especies com els Arcadis o els Katagarians, homes amb habilitats en transformar-se en animal o a la inversa, entre molts d’altres com els dracs o els caronts.

Són novel•les molt ràpides de llegir, molt dinàmiques en la seva redacció amb uns protagonistes masculins descrits com homes 10 i amb escenes pujadetes de to. Un contrapunt perfecte per aquest estil de novel•les que traspassen el llindar de novel•la rosa a novel•la de ficció amb un toc rosa.

Aquesta precisament, al meu modest gust, és de les més fluixetes de totes, encara que pels que seguim la saga ens retrobarem amb el Nick Gautier i la seva ira reprimida. I moltes referències a personatges de la saga.

Prevalen els clàssics de poder matar un daimon amb la llum del sol, amb una estaca de fusta les bales de plata, tot combinat amb la sensualitat i sexualitat d’homes descrits com de gran bellesa física i amb un gran cor sota una cuirassa de dolor.

De la mateixa manera que segueix el fil: noi coneix noia, la cosa és complicada, s’enamoren i cada un d’ells té un final marcat pel destí.

És una saga ideal per tots aquells que han pujat al tren de la moda dels vampirs, encara que reconec que és més un llibre per les dones, impressió que dona en la manera en que es tracten aspectes com els sentiments i la visió romàntica d’aquest món imaginari.

Valoració:

Una mica per sota d’altres títols de la col·lecció, però tot i així continua amb els personatges globals amb la introducció de nous personatges. Finalista l’any 2006 als premis PEARL com a millor novel·la Paranormal i guanyadora en la categoria Paranormal Shapeshifter.

Us recomano que proveu la sèrie dels Dark Hunters, un petit plaer inconfessable.


Editorial: De Bolsillo
ISBN: 9788499085753
Pàgines: 384

Sherrilyn Kenyon s’ha convertit, gràcies a la seva sèrie sobre els Dark Hunters, en un autèntic fenomen als E.U.A. Cada nova entrega d’aquesta saga entra en els primers llocs de les llistes dels llibres més venuts del The New YorkTimes, Publishers Weekly i USA Today. Amb aquesta sèrie, que s’ha traduït a 28 idiomes, l’autor ha creat un univers mític, captivador, singular i únic. La seva web rep més de 10 milions de visites. L’autora viu a les afores de Nashville. Coneix bé els homes: va créixer am 8 germans, està casada i té tres fills. Per combatre l’excés de la testosterona al seu voltant compta amb un gran sentit de l’humor. Fins a data d’avui s’han publicat a Espanya 15 novel·les dels Dark Hunters.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies