Pau Freixas ens porta amb “Herois” a un viatge nostàlgic pels 80. Un viatge on trobem nocilla, Tigretons, Panteres roses, bicicletes BH amb cistella, el “Forever Young” dels Alphaville i els primers amors que ens van fer sentir papallones a l’estomac.

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, tot i la seva oposada forma de viure, connectarà i acabarà recordant l’època més mítica i emotiva de la seva infància: l’últim estiu que va passar amb la seva colla. Rememoraran així qui eren de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es van sentir herois, lluitant per guanyar aquella cabanya màgica que havia de concedir-los-hi tots els desitjos. Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i, finalment, hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut entre ell i la noia.

Pau Freixas acompanyat en el guió pel seu inseparable Albert Espinosa ens porta a un viatge per la nostàlgia per una època perduda, la infantesa, que en el cas concret de Pau Freixas, ens porta als anys vuitanta. “Herois” és la versió catalana de “Cuenta conmigo”, amb tocs de les aventures de “Los Goonies”, fins i tot alguna espurna d’E.T. i referències a sèries populars de l’època com “Verano azul”.

Herois“, va commoure l’audiència del Festival de Màlaga 2010 i va aconseguir endur-se el Premi del Públic al mateix temps que una bona acollida entre la crítica especialitzada. Ferran Rull és el jove actor capità d’aquests “Herois”. En aquest cas els secundaris són els adults amb noms com els d’Emma Suárez, Lluís Homer, Eva Santolaria o Alex Brendemühl.

Herois” és una petita delícia plena de tocs d’humor, aventures i emoció perfectament dosificats. Un viatge al passat, emotiu i sincer. Un d’aquells films que deixa un somriure nostàlgic als llavís quan s’acaba.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies