La cadena Showtime, segueix un any més mantenint el cor de la seva graella, amb productes assentats que li estan proporcionant bons resultats d’audiència com és el cas de ‘Dexter’, ‘Weeds’ i ‘Californication’.

Però a més aquest any ens presenten un grapat de noves propostes que segueixen la línea de la casa. La primera d’elles és ‘The Big C‘ una comèdia-drama protagonitzada per Laura Linney sobre una mestressa de casa malalta de càncer, que ha rebut molt bones crítiques, més de 6,5 milions d’espectadors pel pilot i que ja ha estat renovada per una segona tanda.

També en clau d’humor podrem conèixer a ‘Shameless‘ (protagonitzada per William H. Macy i Emmy Rossum), una familia desestructurada amb un pare alcohòlic i una filla gran que s’ha de fer càrrec de 5 germans petits.

En l’apartat de drames històrics ‘The Borgias‘ prendrà el relleu de la ja finalitzada ‘The Tudors‘, una sèrie que ens presentarà la vida d’una de les families més influents del Renaixement italià i que compta amb grans noms com Jeremy Irons i el director Neil Jordan a l’equip.

I encara sense data d’emissió fixada, la cadena prepara l’adaptació en format sèrie de ‘Web Therapy‘ la comèdia que l’actriu Lisa Kudrow produeix i protagonitza amb gran èxit a Internet.

Però repassem primer què pasarà als nous capítols de ‘Californication‘ i del nostre assassí en sèrie preferit:

Dexter (5ª)
Estrena EEUU: 26 de setembre

Els fans de ‘Dexter‘ encara estem traumatitzats pel final de la temporada anterior, quan l’enfrontament entre el protagonista i el psicòpata Trinity acabava amb la mort de la Rita i Dexter descobrint el seu cadàver a la banyera de casa mentre el seu fill petit plorava assegut sobre un bassal de sang.

Ara la sèrie retorna per una nova entrega, un cop l’actor Michael C. Hall ha superat la malaltia que l’ha tingut allunyat dels platós una temporada. I ho farà havent d’afrontar per força que els seus actes tenen conseqüències i amb la culpa corroent-lo per dins. Els nous capítols arrenquen just després d’on vam deixar la sèrie, amb la policia arribant a casa de la Rita i Dexter sortint amb el petit Harrison en braços i dient ‘He estat jo‘.

Els fills de la Rita, Cody i Astor també descobriran aviat la tragèdia i sobretot la noia, culparà a Dexter per no haver protegit la seva mare. L’extranya reacció de Dexter davant la mort de la seva dona, farà sospitar Quinn que emprendrà una creuada per demostrar que és ell qui ha mort la Rita. Com sempre, el protagonista tindrà el suport incondicional de la seva germana Deb, encara que aquesta també trobarà una mica sospitosa la manera que té el seu germà d’afrontar el dol.

Entre els nous fitxatges, el principal és Julia Stiles, que interpretarà a Lumen, una noia amb els seus propis problemes de personalitat que crearà un vincle especial amb Dexter quan vegi una cosa que no hauria d’haver vist. En l’apartat dels dolents, no hi haurà un de central com en el cas de Trinity l’any passat sino que s’ha optat per introduïr-ne uns quants de diferents per protagonitzar diferents històries.

Californication (4ª)
Estrena EEUU: 10 de gener, 2011

Aquest any haurem d’esperar una mica més per seguir l’esbojarrada vida de Hank Moody, els seus amics i la seva familia. Però com sempre, David Duchovny tornarà com a productor i protagonista d’aquesta sèrie plena de sexe, drogues, personatges estrambòtics i unes quantes reflexions sobre les relacions humanes.

Incapaç d’escriure un nou llibre, l’any passat Hank començava a treballar com a professor a la universitat. Un entorn ple de temptacions en què acabava embolicat amb la seva ajudant, amb una de les alumnes i amb la dona del director. Tot plegat sense renunciar a l’amor de la seva vida, la Karen, amb qui les coses li anaven prou bé fins que a l’últim capítol aquesta descobria que Hank se n’havia anat al llit amb la Mia quan la noia encara era una menor.

En la nova temporada, que s’emetrà a principis del 2011, Hank haurà de fer front a les conseqüències del fet que el seu afer amb la Mia hagi sortit a la llum. Per això haurà de contractar els serveis d’una advocada, l’Abby (interpretada per Carla Gugino) que intentarà evitar que vagi a la presó. També s’unirà al repartiment Rob Lowe (amb una caracterització que imita el look que lluia Brad Pitt l’any passat), que ha abandonat ‘Cinco Hermanos‘ per interpretar aquí a un actor que vol aconseguir el paper de Hank en la pel.lícula basada en el seu llibre. Becca, la filla de Hank, s’unirà a una banda de música formada per noies, al costat d’una nova amiga. I seguirà la incògnita sobre si Karen arribarà a perdonar el pare de la seva filla, tot i que en alguns capítols se sap que tindrà un nou interès romàntic interpretat per Michael Ealy (“Flash Forward“). En un dels episodis també farà un cameo el músic Tommy Lee.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies