La cadena NBC, adquirida pel gegant audiovisial Comcast, està en fase de renovació i de sanejament econòmic. En una situació delicada, sembla que no aixeca cap i ja porta uns anys en què no l’encerta amb les seves estrenes.

Les sèries més assentades com ‘30 Rock‘, ‘Chuck‘ o el spin-off supervivent de ‘Ley y Orden: Unidad de Víctimas Especiales‘ segueixen tirant junt amb programes com el ‘Saturday night life‘. Però una rera l’altra les seves apostes per renovar la graella s’estrellen estrepitosament. L’any passat va provar sort amb ‘Trauma‘, ‘Mercy‘ i ‘The Philanthropist‘, totes cancelades per baixa audiència. També havia generat molta expectació amb ‘Day One’ que finalment ni tan sols es va començar a emetre. I si això li sumem el final de ‘Heroes’ i de la sèrie inicial de la franquicia ‘Ley y Orden‘, la NBC està en un moment en que se l’ha de tornar a jugar fort per sortir de la devallada.

Entre les novetats que presenta la NBC hi ha el nou producte ideat per J.J. Abrams, ‘Undercovers‘, una sèrie d’acció i humor sobre un matrimoni d’espies. També una de les promeses de l’any, la misteriosa ‘The Event‘. La franquicia ‘Ley y Orden’ obre una nova delegació a Los Angeles. De la mà de Jerry Bruckheimer arriba ‘Chase‘ una d’acció protagonitzada per una agent de Texas especialitzada en caçar perillosos criminals. I en la part de comèdia tindrem ‘Outsourced‘ sobre una companyia de venta per catàleg que per abaratir costos trasllada el seu call center a l’Índia.

Però abans d’entrar a veure si la NBC aconseguirá per fi remuntar amb les seves propostes, això és el que ens depara la nova temporada de ‘Chuck‘:

Chuck (4ª)
Estrena EEUU: 20 de setembre

Chuck‘ acostuma a sorprendre’ns al final de cada temporada. La tercera no va ser cap excepció, vam descobrir que la mare de Chuck també estava relacionada amb el món de l’espionatge. La bomba ha estat no només això sino saber que seria Linda Hamilton la triada per encarnar a la progenitora desapareguda d’en Chuck.

La quarta temporada també tindrà Buy More. Destruït a la tercera temporada serà reconstruït, i encara que serà una tapadora de la CIA ens assegura que el duo Jeffster (Scott Krinsky, Vik Sahay) continuarà a la sèrie.

Evidentment Chuck (Zachary Levi) i Sarah (Yvonne Strahovski) continuaran sent una parella i malgrat que Chuck va prometre deixar el seu treball com espia a Ellie, la recerca de la seva mare podria complicar el compliment d’aquesta promesa.

Com ens temporades anteriors la sèrie estarà plena de convidats especials, entre els que hi ha noms com Robert Englund, Dolph Lundgren, Harry Dean Stanton, Timothy Dalton, Eric Roberts, Armand Assante i Isaiah Mustafa. Timothy Dalton, qui va ser James Bond en diverses pel·lícules interpretarà a un vell amic de la mare de Chuck. Aquesta aparició serà la primera de Dalton en una sèrie de televisió nord-americana des de 1979 i segons els rumors l’episodi seria un homenatge a la seva etapa com a Bond a part de desvetllar diversos secrets. L’aparició de Dalton es produirà en el setè episodi de la temporada, “Chuck Versus the First Fight

La sèrie també farà un homenatge a l’Equipo A al capítol “Chuck Versus the Coup d’Eta“. Vindrà de la mà de tres convidats: el campíó de lluita lliure Batista, Eric Roberts i Joel David Moore, conegut per ‘Bones’. Tots tres seran antics companys de l’agent Casey (Adam Baldwin) amb qui va viure moltes aventures en els noranta.

La cadena per ara, només ha ordenat 13 episodis per a aquesta quarta temporada. Només si hi ha un increment d’espectadors tindrem temporada completa.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X