La CW segueix tenint molt clar quin és el seu públic objectiu, els joves, i totes les seves sèries hi van dirigides. La cadena compta amb un grapat de ficcions que compten amb unes audiències estables que solen anar dels 1,5 als 3,5 milions d’espectadors, una xifra acceptable que els ha fet renovar temporarada rera temporada fins i tot aquelles sèries que fa temps que es rumoreja que s’han d’acabar.

És el cas de ‘One Tree Hill‘ renovada cada any contra pronòstic, de ‘Supernatural‘ que tot i haver conclòs el cicle previst, seguirà endavant, i de ‘Smallville‘ que aquest any sí que ja és segur que posarà el punt final a les aventures del jove Superman. Si això se li suma que un altre dels productes de la casa com ‘Gossip Girl‘ cada cop rep pitjors crítiques, moltes veus reclamen que la cadena comenci a renovar les seves ficcions.

De les estrenes de l’any passat van tenir un gran èxit amb ‘The Vampire Diaries‘ i un sonor fracàs amb el remake de ‘Melrose Place‘. I en aquesta nova temporada tornaran a provar sort amb dues apostes principals, una nova versió de les intrigues de l’assassina ‘Nikita‘ i una mirada al món competitiu de les animadores, ‘Hellcats‘.

Però primer repassem què donaran de si les noves temporades de:

Supernatural (6ª)
Estrena EEUU: 24 de setembre

La passada temporada es rumorejava que podria ser la última de ‘Supernatural‘, però finalment va suposar només la fi d’un cicle de cinc temporades, i ara sembla que podriem tenir germans Winchester, almenys per dos anys més. Els fets de la cinquena entrega posaven fi a l’arc argumental concebut per Eric Kripke, que culminava amb els dos protagonistes evitant que Lucifer tornés a campar per la Terra imposant el seu regne de foscor. Ara la sèrie continua amb Sera Gamble al capdavant, un nou cicle argumental i una nova posició a la graella, traslladada als divendres per fer duet amb la temporada final de “Smallville“.

La finale ens portava un moment dramàtic, quan després de resistir-se al seu destí lluitant contra àngels i dimonis, Sam i Dean pagaven un alt preu per evitar els plans de Lucifer. El germà petit acabava saltant directament a l’infern, Castiel era ascendit en el rang d’àngels i Dean emprenia el seu camí en solitari cap a una vida normal.

La sisena entrega arranca un any després d’aquells fets. Dean viu ara una vida corrent al costat de la Lisa i el seu fill Ben, treballant a la construcció, relacionant-se com un més amb els seus veïns i amb l’Impala guardat al garatge. Però el passat no trigarà a trucar a la seva porta. Sam tornarà a la seva vida i a Dean no li farà massa gràcia descobrir que de fet ja fa un any que va sortir de l’infern sense saber com, però fins ara no s’havia posat en contacte amb ell. Sam intentarà que Dean deixi la seva vida actual i torni a les caceres, i de pas li presentarà un nou grup de caçadors amb els que ell mateix ha estat treballant- Són ni més ni menys que els Campbell, un grup de cosins dirigits pel seu avi matern (Mitch Pillegi), també resorgit de l’infern.

Castiel també tornarà, ara convertit de nou en un àngel complet amb tots els seus poders i responsabilitats al cel, però que seguirà volent ajudar als Winchester.

En aquesta nova etapa els responsables de la sèrie ens diuen que exploraran nous monstres que no haviem vist fins ara, tot i que també reapareixeran els genis, els canvia-formes o els vampirs, un dels quals convertirà Dean en un xuclasang a un dels episodis.

Aquest any també podrem veure el debut de Jensen Ackles com a director en un dels capítols de la temporada que portarà per títol “Weekend At Bobby’s” i on podrem coneixer una mica millor la vida de Bobby Singer .

The Vampire Diaries (2ª)
Estrena EEUU: 09 de setembre

L’any passat ‘The Vampire Diaries‘ es convertia en l’estrena amb més audiència de la historia de la CW. Els vampirs estan de moda, i si son adolescents encara més, així que els dos milions i mig d’espectadors que segueixen la sèrie als Estats Units, de moment poden estar tranquils de que Elena, Damon, Stefan i la colla de Mystic Falls seguiran endavant. I material no els falta als llibres de L.J. Smith en què es basa la sèrie.

L’any passat vam conèixer l’Elena Gilbert, una estudiant traumatitzada per la mort dels seus pares que s’enamora de Stefan Salvatore, un vampir de 150 anys turmentat per la seva condició i decidit a no fer mal als humans. També el seu germà Damon Salvatore, vampir més orgullós de ser-ho i amb menys voluntat integradora. La temporada va acabar amb el retorn de Katherine, la vampiresa que va convertir els germans Salvatore i que a la vegada és una antepassada d’Elena físicament clavada a ella.

La segona entrega segueix exactament a continuació d’aquella finale. El retorn de la Katherine trastocarà la vida de tots. I encara que al principi semblava que Damon és qui s’alegraria del retorn de la seva estimada, aviat descobrirà que ella està més interessada en Stefan. Aquest serà el més afectat per la tornada, i el triangle amorós es convertirà en quadrilater a mida que anirem sabent una mica sobre els sentiments que Stefan tenia per Katerine (i potser no tant superats com pensava), segle i mig enrera. Per la seva banda, la Caroline haurà de fer front a la seva nova condició de vampiresa i els problemes que això comporta, començant per la seva relació amb el seu nòvio Matt. La segona entrega també portarà la introducció d’una nova raça a Mystic Falls: els homes llop. Tal com s’insinuava a la finale, el secret de la familia Lockwood sortirà a la llum després de la mort de l’alcalde i la tornada a la ciutat del seu germà Mason, el tiet de Tyler. Aquest anirà entenent poc a poc les implicacions de formar part d’un llinatge de licàntrops. Mentre Damon i Stefan tindran visions oposades sobre com fer front a aquesta nova amenaça per ells com a vampirs.

Gossip Girl (4ª)
Estrena EEUU: 14 de setembre

Gossip Girl‘ no passa pel seu millor moment. Molts espectadors han abandonat la sèrie i les crítiques són cada cop pitjors. Tot plegat apunta més i més a una fórmula amb evidents signes d’esgotament, però els pijos més pijos de l’Upper East Side de Nova York tornen per una quarta temporada amb els seus habituals luxes, embolics amorosos, mala llet i l’atenta mirada de la reina “cotilla” dels bloggers que publica tots els seus moviments.

El final de la tercera temporada va suposar el trencament de Blair i Chuck com a parella i ell acabava sent víctima d’una atracament i quedant malferit en un recòndit carrer de Praga. Serena i Nate també deixaven la seva relació després d’unes quantes discussions i que ella s’emboliqués de nou amb Dan. La Jenny era enviada a l’exili després dels escàndols que havia provocat al voler guanyar diners fàcils traficant amb pastilles i de passar una nit amb Chuck. I Dan rebia la visita sorpresa d’una embarassadísima Georgina que li donava la notícia que seria pare.

Aquesta quarta temporada comença poc després d’on va acabar l’anterior. Blair i Serena se’n van a París a intentar superar els respectius mals d’amors. Entre compres compulsives, flirtejos amb cambrers i cites amb prínceps monegascos, sorgirà la rivalitat entre les dues quan Blair descobreix que al tornar a casa les dues aniran a la mateixa universitat, Columbia. Allà seran companyes d’habitació, però com és habitual en elles, també sorgiran les enveges i la lluita per aconseguir més atenció que l’altra en el nou entorn. Chuck tornarà de París intentant redimir-se dels errors del passat i amb una nova noia, Eva, una senzilla jove que el va acollir i cuidar mentre estava ferit, i que se sentirà molt desplaçada en el món de luxe del seu nòvio a Nova York. Nate, després de passar un estiu de sexe desenfrenat per Europa, també tornarà a casa amb nòvia nova, la Juliet, a qui va conèixer ¿per casualitat? durant les vacances. El fet que aquesta noia tingui un pla ocult per haver-se apropat a la colla i sembrar la discòrdia entre ells, serà un dels misteris de la temporada. I per la seva banda, Dan, haurà de compaginar les feines de pare primerenc amb els intents de refer la seva relació amb la Vanessa a qui, tot i les dificultats, demanarà de viure junts.

One Tree Hill (8ª)
Estrena EEUU: 14 de setembre

Estira que estiraràs, sembla que ‘One Tree Hill’ és una sèrie incombustible. Des de la cinquena entrega i la marxa d’alguns dels seus protagonistes principals cada any es diu que serà l’últim pero tardor rera tardor torna. I aquest any no serà una excepció, tot i que els 1,8 milions d’espectadors que la segueixen s’allunyen ja dels 3 milions que registrava fa uns anys.

L’any passat vam veure la Hayley patir una depressió després de la mort de la seva mare, a la vegada que coneixiem les seves dues germanes. Sobretot la Quinn, que s’instal.lava al poble i després del seu divorci iniciava una relació amb Clay, l’agent de Nathan. Aquest proseguia la seva carrera esportiva tornant a la NBA. La Brooke superava els problemes amb la seva mare, seguia endavant amb el seu negoci de roba i també acabava superant els seus problemes amb Julian. Aquest rodava la seva primera pel.lícula com a director amb la inestable Alex i arribava a estrenar-la amb èxit en un festival. El final de temporada portava dos bones noticies, el prometatge de Julian i Brooke i l’embaràs de Hayley, i una tragèdia, Quinn i Clay eren tirotejats a casa seva.

El vuitè any de ‘One Tree Hill‘ arrenca inmediatament després. Hayley descobrirà a sa germana i el seu nòvio, i aquests es debatran entre la vida i la mort a causa de les ferides. Nathan descobrirà que la seva esquena torna a degenerar-se, el què pot posar en perill el seu futur esportiu. La Brooke seguirà feliç al costat de Julian, qui buscarà projecte per una nova pel.lícula. Però a la vegada, continuarà sentint-se malament per no poder tenir fills i haurà d’afrontar problemes legals per un frau comès per la seva mare a la companyia de moda que dirigeixen juntes. L’Alex decidirà instal.lar-se a la ciutat i començar a sortir amb el cambrer Chase, cosa que enfurismarà la seva ex, la cantant Mia. I per la seva banda, Mouth i Millie podrien donar una segona oportunitat a la seva relació.

Smallville (10ª)
Estrena EEUU: 24 de setembre

Ara sí, arriba el principi del final amb l’estrena de la desena temporada de ‘Smallville‘. El jove Clark Kent ha resorgit dels seus pitjors moments per trobar el camí del seu destí i falta saber si serà prou fort com per donar l’últim pas cap a la llum i reclamar el seu lloc com el més poderós protector de la Terra.

Al final de la temporada anterior, el General Zod i el seu exèrcit de Krypton va declarar la guerra a la gent de la Terra, però Clark impedia la mort de milions de persones aturant l’atac. Una victoria amb un regust agredolç. Per altra banda, Lois, després d’un petó fatal, descobria que els dos homes entre els que havia estat dividida tota la temporada (Clark Kent i The Blur) eren la mateixa persona. L’Oliver acabava segrestat per uns atacants misteriosos. I l’hereva de l’imperi Luthor, Tess Mercer, rebia a l’hospital la visita d’una dona enigmàtica amb un misteriós objectiu encara desconegut.

La desena temporada s’estrena amb l’episodi ‘Lázaro’, situat pocs segons després d’on va acabar l’entrega passada. Clark es desperta de la seva experiència propera a la mort i turmentat pels fantasmes del passat. Però ara com mai, el jove Superman haurà de trobar el coratge per desempellegar-se de les ombres i afrontar el seu destí. Un camí que serà dificultat pel pas a la llum pública, un sentiment d’animadversió contra els herois que impera a Metropolis i una amenaça que li farà replantejar-se la seva creuada. En tot cas comptarà amb l’ajuda de Kara, la supergirl, que tornarà a la Terra per donar un cop de mà a Clark.

La Lois també haurà de resoldre la seva pròpia crisi personal ara que coneix el secret de Clark (encara que ell no sap que ella l’ha descobert). Al principi es convencerà de que perque ell sigui un heroi millor, li cal una vida lliure de complicacions romàntiques.

Qui no tindrà gaire presència en aquesta temporada és Chloe Sullivan, que s’haurà de plantejar un gran sacrifici per protegir les persones que estima. Però sí que es convertirà de nou en personatge regular Tess Mercer a qui es presenta una segona oportunitat per redimir-se quan es desperta després dels fets de la finale.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies