La CBS no sembla tenir massa problemes per confeccionar la seva programació i és que tenen un bon grapat de sèries que ja fa anys que els funcionen i que tornen a renovar.

Els aficionats a les investigacions un any més podran seguir les tres franquicies de ‘C.S.I.’, ‘Caso abierto‘, ‘El mentalista‘ i les dues ‘NCIS‘. En les comèdies tampoc els van malament les coses i tornarem a tenir més capítols tant de ‘Como conocí a vuestra madre‘, com de ‘Dos hombres y medio‘ i ‘The Big Bang Theory‘. De les estrenades la temporada anterior, vam tenir resultats desiguals i mentre ‘Three Rivers‘ i ‘Accidentaly on purpose‘ s’estavellaven, ‘The good wife’ es convertia en una de les estrenes més ben valorades de l’any i aquest podrem continuar veient la complicada vida d’Alicia Florrick.

Però entremig d’una llista tan llarga de sèries, els directius de la CBS encara han trobat forat per presentar moltes més novetats de cara a la nova temporada. Tindrem un remake de la clàssica ‘Hawaii Five-O‘ protagonitzat per Alex O’Loughlin (‘Moonlight‘) i Daniel Dae Kim (‘Lost‘). ‘Blue Bloods‘ , una sèrie sobre una familia de policies de Nova York capitanejada per Tom Selleck i Bridget Moynahan. Jim Belushi i Jerry O’Connell (‘Crossing Jordan‘) seran dos peculiars advocats de Las Vegas a ‘The Defenders‘ .’Mike & Molly’ és una comèdia sobre una parella que s’enamora en les reunions d’un grup d’obesos que volen perdre pes. I a ‘$#*! My Dad Says‘, basada en un popular Twitter, coneixerem un pare que fa observacions políticament incorrectes sobre la vida diaria. I per si això no fos prou, per la midseason ja preparen un spin-off de ‘Mentes Criminales’.

Però abans que res, repassem les novetats de les sèries que tornen:

How I met your mother (6ª)
Estrena EEUU: 21 de setembre

Temporada rera temporada sembla que ens anem acostant a saber qui serà la Sra. Mosby, però ja som a punt d’engegar la sisena entrega i encara no sabem quina cara tindrà. Mentrestant Ted, Marshall, Lily, Barney i Robin seguiran divertint-nos amb les seves vivències personals i professionals a Nova York.

A la temporada anterior vam veure com es formava i desfeia la parella Barney-Robin, com després ella va començar a sortir amb Don, el co-presentador del seu programa amb qui també acabava trencant i a la finale, Marshall i Lily decidien per fi intentar tenir un fill.

La sisena temporada de ‘Como conocí a vuestra madre‘ arrenca amb un rumor persistent que diu que aquest any sí podriem saber per fi qui serà la mare dels fills de Ted Mosby. En tot cas, els productors afirmen que jugaran més amb els salts temporals per parlar-nos d’un dia futur crucial en la vida de Ted. Pel què veurem al primer episodi, aquest gran dia podria ser un casament on Ted fa de padrí i saber qui és la parella que es casa, tot un misteri.

Mentrestant, la Robin tornarà a instal.lar-se al pis després de la ruptura amb Don i a la feina compartirà programa amb una nova co-presentadora. La Lily no portarà massa bé el fet que Marshall vagi escampant als quatre vents que estan intentant ser pares. En Barney madurarà (una miqueta) mentre busca el seu pare biològic. I en Ted s’haurà d’enfrontar a Zooey, una noia activista que vol evitar l’endorrocament d’un hotel on s’ha de construir l’edifici que ha dissenyat en Ted. Aquest personatge protagonitzarà un arc d’uns quants capítols i l’interpretarà ni més ni menys que Jennifer Morrison (la Cameron de ‘House’), ¿Serà ella la mare Mosby?

The Big Bang Theory (4ª)
Estrena EEUU: 23 de setembre

Sabem que aquest any presentarà bastantes novetats. La primera novetat té nom i cognom, Mayim Bialik, i molts de vosaltres us sonarà més si us dic que era Blossom.

El seu personatge va aparèixer en els segons finals de la tercera temporada i donarà molt a parlar. Us imagineu a Sheldon Cooper en una cita amb una noia? I si la noia és tant o més rara que ell? Doncs la quarta temporada sembla ser que serà el moment en que ho veurem i riurem.

La sèrie també ha canviat el seu dia d’emissió, ara serà els dijous i els actors han aconseguit uns sucosos augments de sou -200.000 dòlars per capítol. També se sap que estarem sense Penny uns quants capítols. Kaley Cuoco, l’actriu que dóna vida a Penny, va patir un accident a cavall que la mantindrà fora de rodatge durant un temps.

També s’ha anunciat actors convidats i retorns. Torna Katee Sackhoff (‘Battlestar Galactica‘, ‘24‘) per ser de nou la versió de Katee Sackhoff que serveix com a consciencia de Howard Wolowitz (Simon Helberg). També hi ha confirmada la participació de Melissa Rauch com l’exnúvia de Wolowitz, Bernadette. Com actriu convidada també s’ha confirmat a Eliza Dushku (‘Dollhouse‘), qui serà una agent del FBI que ha d’investigar a Wolowitz (Simon Helberg) per aconseguir un nou projecte.

The Good Wife (2ª)
Estrena EEUU: 28 de setembre

The Good Wife‘ va ser una de les grans estrenes de la temporada passada, amb bones crítiques sobretot pel gran paper de la seva protagonista Julianna Margulies. En la primera tanda vam veure com l’Alicia Florrick es tornava a forjar una carrera com a advocada mentre patia les conseqüències de l’escàndol de corrupció que havia portat el seu marit a la presó. El final de temporada resolia la competició entre Alicia i Cary per aconseguir un lloc al buffet a favor d’ella, quan per fi es decidia a servir-se de les seves influències per assegurar-se la feina. També vam veure com finalment el seu marit Peter era posat en llibertat i decidia tornar a presentar-se pel carrec de fiscal. Però sobretot a la finale, Alicia prometia a l’assessor del seu marit que li complicaria molt la vida, deixant entendre que per fi es llençaria a mantenir una relació amb el seu cap al buffett, Will Gardner.

La segona temporada reprendrà la història a partir d’aquí. Per una banda Cary es convertirà en un perillós enemic, ara que treballa per la competència i no li va agradar gens la manera com l’Alicia va aconseguir el lloc que també ell ambicionava. Per altra, Lockhart & Gardner podria haber de solucionar els seus problemes financers fusionant-se amb una altra firma. Això afectarà tant l’Alicia com la Kalinda, que en el nou entorn hauran de tornar a fer-se valer com a professionals.

Els nous capítols també portaran la incorporació de cares conegudes, com Michael J. Fox interpretant a un advocat que s’enfrontarà a Alicia en un dels seus casos, Elizabeth Reaser (‘Crepúsculo”), i Lily Taylor que podria ser algú per qui s’interessarà la Kalinda.

The Mentalist (3ª)
Estrena EEUU: 23 de setembre

No sabem si mai arribarem a descobrir la identitat de Red John ja que ens el mostren en comptegotes però l’últim capítol de la segona temporada ens va deixar amb ganes de més. I és que per molt que adorem a l’atractiu Patrick Jane, els millors capítols de “The mentalist”, són aquells compartits amb el seu Nemesi Red John.

El primer episodi de la tercera temporada serà molt especial, ja que Patrick Jane (Simon Baker) es qüestionara el seu futur com a col·laborador de la unitat de CBI (Califòrnia Bureau of Investigation) després de la seva trobada amb Red John.

Per altra banda sembla que aquesta temporada sabrem alguna cosa més de la família de Jane. Sabíem que tenia dona i fill, i que van morir assassinats ja sabeu a mans de qui. En el segon capítol d’aquesta nova temporada coneixerem al seu cunyat. Kevin Rankin (‘Friday Night Lights‘) serà Danny Ruskin, el cunyat de Jane. No se saben tots els detalls, però tot apunta a què Ruskin serà un estafador que utilitza la seva intel·ligència i encant per a amagar les seves diferents ansietats. Sabrem que a través de la seva germana, Ruskin podrà controlar a Jane i no tindrà problemes en utilitzar-lo com a part dels seus plans. Aquest no és l’únic problema, ja que Ruskin culpa a Jane per la mort de la seva germana, però ara haurà de dependre d’ell per a ajudar-lo quan es converteix en sospitós d’un assassinat.

Rigsby i Van Pelt encara continuaran separats, vaja no sent parella. Fins i tot Van Pelt podria tenir algun que altre pretendent que segurament no farà massa gràcia a en Rigsby.

Malcom McDowell tornarà a ser Stiles Bret, qui podria donar noves pistes de Red John i de la desapareguda Kristina Frye a Jane.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X