El Coronel John “Hannibal” Smith, el sergent “M.A.” Baracus, H.M., el Tinent Templeton “Fénix” Peck i el capítà “Loco Aullador” Murdock tornen del passat i s’instal·len a les sales de cinema aquest estiu. Sí nois i noies, l’Equip A torna a estar a la nostra disposició o sigui que ja ho sabeu “si teniu cap problema i si els trobeu, potser els podreu contractar”.

Arriba a les sales de cinema l’adaptació de la popular sèrie de televisió dels 80, “El Equipo A”. Podrem tornar a sentir aquell “Me encanta que los planes salgan bien“, frase carismàtica del Coronel Hannibal Smith (Liam Neeson), el líder d’”El Equipo A“. Ara ja no són veterans de la guerra de Vietnam, ho són de l’Irak però Hannibal continua sent l’expert planificador de missions enginyoses que requereixen una reacció en una fracció de segon, habilitats especials i un equip de soldats competents… i excèntrics. I excèntrics ho són els membres del seu equip Templeton ‘Fénix‘ Peck (Bradley Cooper) qui pot aconseguir qualsevol cosa per a les activitats poc ortodoxes de l’Equip; M.A. Barracus (Quinton ‘Rampage‘ Jackson), el conductor i múscul de l’Equip; i Murdock (Charlto Copley), un pilot excepcional però boig com una regadora. A més trobem la Capitana Charisa (Jessica Biel), un antic amor de Fénix que ara persegueix a L’Equip A per un crim que no han comès i Lynch (Patrick Wilson), un misteriós agent de la CIA que juga un paper important en la missió més explosiva de l’Equip.

Que ofereixen els 121 minuts d’aquest “El Equipo A” cinematogràfic? Doncs acció, explosions, efectes especials, més explosions, moltíssima més acció i poca cosa més…he dit explosions? El film és espectacle sense més, previsible, exagerat, fantasma i sense que s’hagin matat amb el guió.

Els enyorats de la sèrie televisiva no se sentiran decebuts per les noves cares que interpreten els personatges d’aquest nou equip. Tots ells són reconeixibles i molt semblants als personatges originals. Hannibal continua tenint els plans més esbojarrats possibles, M.A. continua tenint por a volar, Fènix continua sent el seductor que recordem i Murdock està més boig que mai. En aquest sentit el “remember” és encertat i, fins i tot, arrenca algun somriure. La resta seria certament millorable (molt), amb un guió sense que els girs acabin avorrint o amb la resta de personatges una mica més treballats perquè no facin pena o potser, una mica menys de metratge.

El Equipo A” no enganya. Hi ha el que ens han ensenyat al tràiler, sense miracles d’última hora. Si busqueu obres mestres, no hi aneu, perquè els plans no us sortiran bé.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies