Tenías que ser tú
3.5Valoració

¿Recordeu aquella pel.lícula sobre una noia de ciutat que per coses de la vida va a parar a un entorn rural i acaba trobant l’home dels seus somnis? Podria ser la Cameron Diaz de ‘Holidays’, la Renee Zellweger de ‘Ejecutiva en apuros’ o tantes altres. Perquè tant cert és que el gènere de la comèdia romàntica en general sembla haber renunciat a inventar res de nou, com que al seu públic incondicional li importa ben poc veure una i altra vegada el mateix.

Aquesta setmana arriba a les cartelleres la nova dosi per aquells que no necessiten res més que el noia coneix noi = final feliç. I ho fa de la mà d’Anand Tucker, director de ‘Hilary i Jackie‘ o ‘Shopgirl‘.

La parella que veurem enamorar-se en pantalla son Amy Adams (‘Julie i Julia’, ‘Encantada‘, ‘Doubt’) i Matthew Goode (‘Match Point’, ‘Watchmen‘). Ella és Ana, una jove decoradora de pisos en venda que té el seu futur ben planificat, inclòs un pis de luxe i casar-se amb el seu nòvio. Quan una de les seves amigues li diu que ha vist el noi sortint d’una joieria amb una caixeta, ella comença a fer-se ilusions. Però el què havia de ser un anell de prometatge acaba essent unes arrecades. Farta d’esperar que ell es decideixi, l’Anna es disposa a seguir una antiga tradició irlandesa i ser ella la que es declari el dia 29 de febrer, en any de traspàs. Però l’avió que la portava cap a Dublin a complir la seva missió acaba fent un aterratge d’emergència a Gales i l’Ana es troba perduda en un poblet on ha de demanar l’ajuda de Declan, el noi que regenta el bar local, perquè la porti en cotxe fins a Dublin.

I què passarà durant el viatge que fan tots dos? Doncs ja us podeu imaginar. D’aquesta manera ens trobem davant d’una nova comèdia romàntica que no fa ni el més mínim esforç per resultar original. Les situacions en què el caràcter cosmopolita de l’Ana xoca amb la realitat rural de Gales són tòpiques i vistes en infinitat d’ocasions. I la flama que sorgeix entre els dos protagonistes passa d’un foc lent a un final absolutament precipitat i forçat perquè simplement se suposa que així és com ha d’acabar un film del gènere.

Per acabar d’espatllar qualsevol sorpresa, si és que n’espereu alguna, tots els moments ‘culminants’ del film apareixen al trailer. De manera que si voleu saber què passa a ‘Tenías que ser tú’, podeu anar per feina i veure-ho perfectament en la versió reduïda a dos minuts. La resta està reservat només a devoradors gens exigents del ‘noi i noia s’enamoren’. Una llàstima, perquè el noi i la noia del film en qüestió tenen prou presència i currículum com per haver-se apuntat a una història amb un guió més interessant i intel.ligent.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies