Beth, una ambiciosa novaiorquesa (Kristen Bell), desil·lusionada amb l’amor, marxa a Roma per assistir a la boda de la seva germana. Allà després d’un dia desastrós agafarà unes monedes d’una “font de l’amor”. Això provoca la passió descontrolada d’un estrany grup de pretendents: un magnat de les salsitxes (Danny Devito), un mag rondaire (Jon Pudir), un adorable pintor (Will Arnett) i un model narcisista (Dax Shepard). Però també hi ha en Nick, que la pretén amb entusiasme, i ella ja no sap si aquest amor és de debò o no.

Kristen Bell és una d’aquelles actrius a la que molts de nosaltres coneixem gràcies a la petita pantalla. Va ser “Veronica Mars” la sèrie que la va llençar a la fama. I també ha participat en alguns capítols de “The Shield: Al marge de la llei”, “Everwood” i “Deadwood” i en algunes temporades de la ja cancel·lada “Herois”. En els cinemes l’hem vist en alguns films no massa encertats com “Pulse (Connexió)” i en “Spartan”, si bé aquest mateix estiu estrenarà la comèdia romàntica “Paso de ti”.

En “En la boda de mi hermana (When in Rome)” l’actriu repeteix en el gènere romàntic. Un film dirigit per Mark Steven Johnson. Sí, el responsable/culpable de “Ghost Rider: El Motorista Fantasma” i “Daredevil” al costat dels guionistes David Diamond i David Weissman, autors de “Dos canguros muy maduros“. Evidentment amb aquests noms rera la direcció i el guió del film no sé si ja hi ha prou pistes per sortir corrents en direcció contrària a l’entrada del cinema.

Seré molt clara: “No hi ha res nou (ni interessant) sota el sol de la comèdia romàntica“. Però si malgrat el meu humil comentari, encara insistiu a buscar la novetat, l’originalitat i el punt diferencial, no ho feu en aquest film, no a “En la boda de mi hermana“. Aquesta comèdia romàntica té un romanticisme sonso, fred i sense química i la suposada comèdia existent difícilment us acabarà fent treure ni un tímid somriure per molt que els protagonistes ensopeguin de la manera menys creïble possible i el surrealisme de tots els seus (insuportables) pretendents. Diré més, el més probable és que us acabi avorrint.

Esteu avisats, si voleu anar-la a veure, vosaltres mateixos.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies