Misha Collins ha estat dels últims regulars en entrar a la sèrie, interpretant a l’àngel Castiel i ja rivalitza amb els seus companys en nombre de fans. Les seves armes són un sentit de l’humor que l’ha desvetllat com el més esbojarrat de tots i la famosa mirada amb ullets de gosset desamparat que li permet aconseguir que no se li pugui negar res. Ell ha ofert els moments més divertits de la convenció, arribant a afirmar que “estic convençut que si segueixo així, arribarà un moment que desistireu de que us doni alguna resposta seriosa”.

Molt present a la xarxa, Misha Collins és un actiu postejador de Twitter a qui segueixen prop de 70.000 persones que ell mateix ha batejat amb el nom de ‘minions’. Amb alguns d’ells presents a la convenció ha bromejat: “De fet els minions són com una cèl.lula dorment; milers de persones que estan esperant instruccions per dominar el món. Potser hi ha qui no els té en compte i se sent segur perque tenen com a mascotes Petits Ponys, però els poders mundials farien bé d’estar alerta pel dia que els minions despertin“.

Tot i que reconeix que al principi podia ser més espontani però que a mida que ha anat creixent tant el seguiment dels seus tweets es pensa una mica més el què escriu.

Quan se li ha preguntat sobre quin eren els seus plans de cara al futur, ara que té tants fans no ha dubtat a dir somrient que “ara planejo desfer-me de cadascun dels meus fans, un a un, per tornar a com estava abans. No, seriosament, hi ha petites coses que vull fer, com gobernar el món. Segur que sentiu curiositat per saber com funcionaria això.

Per al personatge de Castiel, espera que a la sisena temporada tornarà més poderós, però sobre si li agradaria interpretar Déu, bromeja: “és una idea interessant, però Déu seria tan semblant a mi mateix en la vida real que quasi preferiria un paper més diferent de com soc jo“. De fet, quan li demanem que esculli un actor a qui admiri, es queda amb “George Bush, obviament no era real, però va interpretar el paper de president durant molts anys de manera convincent per molta gent. I el que de debó seria una fantasia feta realitat és treballar amb King Kong, no hi ha molts papers que et permetin seure a la mà d’un altre actor.

Sobre les anècdotes de rodatge a ‘Supernatural‘, recorda el dia que en una de les escenes ell es bevia una enorme gerra de cervesa d’una tirada. I quan ja portava quatre preses el director se li va apropar i li va dir que li havia semblat graciós i que ho tornés a fer, moment en el què va descobrir que en les preses anteriors no l’estaven enfocant a ell. I quan a Castiel li ha tocat ser un àngel que va descobrint la vida mundana, reconeix que ha tingut un bon assessor al seu costat: “en Jensen ha perfeccionat l’art de menjar-se una hamburguesa en pantalla així que quan a Castiel li va tocar assaborir el menjar ràpid, vaig tenir en ell un gran mestre.

De les seves aparicions en altres sèries, se li recorda la seva “memorable” aparició a “Nip/Tuck, arrel del què admet que és cert que té una flexibilitat extraordinaria degut a un defecte de columna. També ens parla de la seva participació al film ‘Stonehenge Apocalypse‘ una pel.lícula de ciència ficció que s’acaba d’estrenar directament a televisió on interpreta un científic.

Entre crits de “guapo” ha ofert una última reflexió després d’una ullada ràpida a l’audiencia aclaparadorament femenina: “crec que els nois no són massa intel.ligents. Jo en el lloc de qualsevol noi solter no dubtaria que aquí és on s’ha d’estar aquest cap de setmana, perquè és impossible que hi hagi tantes noies reunides sota el mateix sostre enlloc més de Barcelona.MISHA COLLINS
Nascut a Massachusetts (Estats Units) el 20 d'Agost de 1974.

Filmografia destacada:
'Stonhenge Apocalypse' (2010)
'Supernatural' (Des de 2008)
'Over her dead body' (2008)
'Nip/Tuck' (2009)
'Karla' (2006)
'Urgencias' (2005-2006)
'20 things to do before you're 30' (2005)
'Moving Alan' (2003)
'Finding Home' (2003)
'24' (2002)
'Inocencia interrumpida' (1999)
'Embrujadas' (1999)


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies