Intercanviant els seus rols a la sèrie, el “petit” (el seu 1,93m resulta imponent en directe) dels Winchester resulta ser el més espontani i bromista, un caràcter que els seus companys de rodatge “temen” perquè no para de gastar-los bromes de tota mena a les temporades que passen filmant.

Per Jared Padalecki, la primera convenció va ser a Los Angeles, on els autèntics protagonistes eren els actors de ‘Lost’ i a ell ningú li prestava massa atenció. Ara reconeix que l’ofereixen una gran oportunitat per conèixer els fans i comprobar que hi ha gent que s’interessa per la sèrie i per ells com a actors. Un fet pel que no para de donar les gràcies, admetent que encara el posa nerviós presentar-se davant de l’audiència: “encara que a vegades resulti graciós veure com algú es posa nerviós de parlar-te, jo també em poso nerviós perquè sempre penso quan em reuneixo amb els fans que potser algun dia es cuestionaran si no n’hi ha per tant amb la sèrie i amb nosaltres i perdran l’interès. Nosaltres mateixos ens posem molta presió per intentar fer una bona feina i com a actors estem en una situació vulnerable, però en el fons tenim una relació simbiòtica perquè tant nosaltres com vosaltres som part de la sèrie. La crua realitat és que sense nosaltres potser no existiria ‘Supernatural’ pero sense vosaltres segur que no existiria i em sento agraït de veure que any rera any la seguiu apreciant.

A l’hora d’escollir papers se sent una mica intimidat per la comèdia, a pesar d’haver-ne fet i del seu carácter. I al igual que el seu company es decanta per la combinació de registres “és el que més m’agrada de la sèrie, que sempre és fresc, reptador i nou, perquè pots passar d’un capítol divertit a un altre de molt dramàtic.

Comparant-se amb el seu personatge també marca les distàncies, “Sam és més tímid, seriós, sempre preocupat per fer el correcte, i jo soc més esbojarrat, bromista i m’agrada menjar porqueries, sobretot gominoles. Això fa que sigui divertit interpretar, dels dos, el que més s’allunya de la meva manera de ser al dia a dia.” I de cara al futur espera veure’l encara més canviat: “m’agradaria que tornés de l’infern canviat, potser fins i tot convertit en fantasma o dimoni. Voldria veure’l més madur, diferent. Crec que és un personatge molt marcat per un destí dramàtic, predestinat a tenir mala sort i influit irremediablement pel què li van fer de petit, però tot i així va seguint un camí d’aprenentatge continu i avançant, i espero que encara ho faci més en el futur.

En aquesta última temporada a més, li ha tocat explorar el seu costat demoníac i prestar l’aspecte al mateix Lucifer, un personatge pel que es va inspirar en les escriptures clàssiques: “en els escrits clàssics, Lucifer no és un personatge dolent i malvat d’una manera obvia. El seu poder rau en el fet de resultar encantador i atraure la gent i a més cal recordar que és un àngel caigut. Vam acordar aquest enfoc amb Mark Pellegrino perquè tot i aportar cadascú les seves particularitats al personatge, voliem donar-li aquest mateix to.

Es defineix com a crític amb sí mateix i per això prefereix no veure els capítols fins que ja estan acabats i no es pot retocar res, perquè del contrari sempre estaria canviant coses. Per Jared una de les dificultats dels diàlegs és quan toca pronunciar frases i exorcismes en llatí, que admet que s’aprèn de memòria sense saber exactament què està dient. “T’ho aprens de carrerilla i ho deixes anar, i per sort és televisió i si t’equivoques podem repetir, no sé si seria capaç de fer-ho, per exemple en un teatre“; però acte seguit fa un intent i li surt a la primera.

En això de l’actuació, marca com un dels seus referents a Peter O’Toole: “ell és el que va dir que cada actor té una cosa que els altres no tenen, a un mateix. I és cert que són les pròpies experiències que cadascun aporta als seus personatges el què marca la diferencia.” De fet el propi O’Toole, Johnny Depp, Meryl Streep, William Shakespeare i el seu avi, a qui no va arribar a conèixer, són els convidats a qui triaria per una vetllada ideal.

De cara a l’any que ve, espera veure més enfrontaments entre els Winchester: “estic segur que tot el què han passat fins ara els afectarà i la seva relació ja no tornarà a ser com al principi, que estaven més units. Ara veurem més anades i vingudes, però ja m’agrada, i crec que a molts fans també, veure com els germans s’enfronten.JARED PADALECKI
Nascut a San Antonio, Texas (Estats Units) el 12 de Juliol de 1982.
Filmografia destacada:
'Supernatural' (Des de 2005)
'Viernes 13' (2009)
'Cry Wolf' (2005)
'La casa de cera' (2005)
'El vuelo del Fénix' (2004)
'New York Minute' (2004)
'Young McGyver' (2003)
'Las chicas Gilmore' (2000-2005)
'Silent Witness' (2000)


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies