Qualsevol fan de ‘Supernatural’ sap que entre els seus protagonistes hi ha una amistat que traspassa la pantalla, però després de veure’ls en directe el cert és que costa imaginar-se l’un sense l’altre de tant bon rotllo que comparteixen. Per la seva útlima aparició a la convenció no han dubtat en vestir les samarretes de la selecció espanyola que els han regalat, saltar, cantar, imitar-se l’un a l’altre i compartir unes quantes bromes amb els fans.

Admeten que entre ells hi va haver molt bon feeling d’entrada i que el fet de compartir tantes hores de feina els ha acabat unint cada cop més. Tant a nivell personal com a l’hora de rodar: “Fent la sèrie no tenim gaire temps per preparar-nos ni assajar, perquè sovint rebem els guions amb poca antelació, però per sort ens hem tornat eficients memoritzant diàlegs, posant-nos en situació i agafant-nos el ritme l’un a l’altre quan els nostres personatges comparteixen una escena.”

Entre els dos tenen establert una mena de ‘pacte de no agresió’ per no fer-se bromes durant els rodatges; un pacte que no inclou els altres membres de l’equip que sovint han estat víctimes de les seves ocurrencies.

Tanta compenetració fa complicat que els personatges femenins tinguin èxit a la sèrie on reconeixen que “les noies que han sortit han desaparegut o mort de seguida. Perquè un personatge femení tingués durada s’hauria d’unir al viatge, pujar a la part del darrera de l’Impala i acompanyar els germans, i per ara això no hauria tingut sentit. Ja es va probar d’afegir per exemple, la Ruby i la Bella i sobretot en el cas de l’última va arribar un punt que no tenia sentit que seguís apareixent i també es va acabar eliminant el seu personatge.”

També hi ha hagut temps per descobrir que pensen en realitat sobre la música de Bon Jovi, després que en fessin broma en una famosa escena de la tercera temporada. I mentre Jensen respon entre sospitosos somriures que ‘no estan malament, encara que no tinc gaire música seva’, Jared se’n declara fan i reconeix que porta totes les seves cançons al iPod. En tot cas, els dos ens desvetllen que al guió per aquella escena estaba anotat que havien de cantar malament i que després de diversos intents va ser molt divertida de rodar.

Això sí, quan els intentem estirar algún detall sobre la sisena temporada, neguen saber-ne absolutament res. De fet, durant el cap de setmana de la Rising Con, alguns d’ells han acabat confessant que acabaven de rebre el primer guió d’un dels nous capítols, però no han donat ni una sola pista. Això sí, tots dos es mostren emocionats pel nou rumb que poden emprendre els seus personatges a partir d’ara.

Tocarà doncs esperar fins la tardor, quan al setembre s’estrenin els nous capítols que d’aquí un parell de setmanes comencen a rodar. Mentrestant, els assistents a la Rising Con s’emporten als seus respectius països l’experiència d’haver pogut aproparse més a la sèrie que tant els agrada i conèixer de primera mà la simpatia dels seus protagonistes.

I gràcies a KLZ events, els fans de la saga ‘Crepúsculo‘ tindrán la mateixa oportunitat en la convenció que ja están organitzant pel proper 2011, la TwiNight Con.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies