Guardonat amb els premis més prestigiosos de la novel·la negra, Harlan Coben es un autor amb una prolífica carrera literària. A “Desapareguda”, ens retrobem amb el personatge més popular de la seva obra: Myron Bolitar.

En plena nit, en Myron rep una inquietant trucada de la Terese Collins, dient-li: “vine a París”. Només arribar a París, en Myron es veu immers en una sèrie d’insòlits aconteixements, que el duran a témer per la seva vida i per la dels seus familiars i amics. Aviat, però, s’adonarà que l’única sortida és resoldre l’enigma soterrat en el fons de tot aquest embolic.

Es tracta d’una història plena de misteris i intrigues, que avança de forma laberíntica cap a un final del tot inesperat. I es que l’autor ens va donant petites pistes en una ziga-zaga constant, aconseguint mantenir la intriga fins al final del llibre. L’enigma a desvetllar es converteix així en l’eix central de la història i en el motor de tota l’acció.

Desapareguda” és doncs una novel·la que atrapa i enamora. La solidessa dels seus personatges i el vibrant ritme de la història són el reflex d’un treball ben fet.

Positiu: un excel·lent exercici de novela negra.
Negatiu: res a dir.


Editorial: La Magrana
ISBN: 978-84-7410-693-0
Pàgines: 336
Preu: 17 €

Harlan Coben (New Jersey, 1962). Ha estat el primer autor en guanyar els tres premisEdgar Award, Shamus Award iAnthony Award. Les seves noveles més recents, Sólo una mirada, Última oportunidad, No se lo digas a nadie i Por siempre jamás, son bestsellers a nivell internacional. Els seus llibres s'han traduït a més de vint-i-cinc idiomes en més de trenta països.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies