“Más allá del puente”, protagonitzada per Alex Brendemühl i Marta Torné, ens explica la història d’amor d’una parella que es coneix a un pont al que han anat per suïcidar-se. A partir d’aquí, la seva relació passarà per diferents etapes.

La història té un punt de partida original amb uns primers monòlegs divertits sobre el suïcidi. Però a partir d’aquí, l’obra continua explicant una història ja vista sobre les relacions de parella i sobre els diferents punts de vista d’ell i ella. Aquest és el principal punt feble de l’obra escrita per David Botello i dirigida per Roger Gual: no aporta res de nou. La història passa per tots els tòpics, es construeix amb el to de comèdia simpàtica habitual en aquests muntatges i no sorprèn.

L’Alex Brendemühl i la Marta Torné fan una bona interpretació d’uns personatges força estereotipats. L’Alex destaca amb un personatge agraït. La Marta apareix més insegura damunt l’escenari. La nit de l’estrena a l’actriu se li va escapar el riure un parell de vegades el que va fer que algunes escenes quedessin una mica més deslluïdes. Però això se solucionarà a mesura que passin les funcions, guanyi en seguretat i reforci el seu paper.

El muntatge es completa amb unes peces audiovisuals amb primers plans dels dos actors mostrant el pas del temps i les diferents situacions emocionals per les que passa la parella. Aporten dinamisme a l’obra però no a la història, que per ella mateixa ja explica aquestes situacions.

En definitiva, ens trobem amb una obra agradable, ben interpretada, que ens treurà algun somriure i fins i tot alguna rialla però que segurament ens deixarà la sensació d’“aixó ja ho he vist”.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies