El passat dijous 4 de febrer va estrenar-se a Barcelona el concert teatralitzat Retratades, al petit i acollidor Teatre del Raval.

Amb la platea ben plena i disposada, Les Síxters enceten el concert amb la cançó “Piel Canela” de Bobby Capo, cantada a capella a 6 veus i acompanyada per una magnífica percussió. I és que Les Síxters són Montse Baeza, Irene Casadevall, Cristina Gavilán, Marta Sasanedas, Glòria Garcés i Esther Westermeyer, 6 cantants valentes que, amb ganes d’arriscar-se i investigar en nous formats i vies de comunicació amb el públic, ens ofereixen 11 peces cantades amb un estil molt personal.

Una exquisida interpretació i fresca posada en escena, el recorregut musical ens narra, en clau d’humor, la seva pròpia història, la del grup, explicada des de dins. Sis dones que parlen per primera vegada de què les uneix, què comparteixen i quines relacions sorgeixen entre totes elles, com les enveges, els desitjos o les aficions.

Repertori basat en ritmes mediterranis, cançons populars i d’autor, destaquen interpretacions com “Meditarráneo” de J M Serrat, “La Patata” de La Trinca, “Hijo de la luna” de J M Cano o “Quizás, quizás, quizás”, d’Osvaldo Farres. Els arranjaments són creació pròpia del grup, que aconsegueix posar l’accent i el color en els efectes vocals, creant una atmosfera especial i que sempre ha caracteritzat els seus espectacles musicals. La percussió, a càrrec d’Enric Canada i Angelo Manhenzane, acaba d’arrodonir la marca identificativa del grup.


Es pot veure a: Teatre del Raval
Text: Les Síxters i Albert Olivas.
Intèrprets: Irene Casadevall, Glòria Garcés, Marta Sasanedas, Cristina Gavilán, Esther Westermeyer, Montse Baeza.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies