“La decisión de Anne” (“My sister’s keeper”) és el nou treball de Nick Cassavettes, director de “John Q” i “El diario de Noa” i fill del també director John Cassavettes. Basada en un llibre de Jodi Picoult, el film explica la història d’una nena gestada via enginyeria genètica per salvar la vida de la seva germana gran (que pateix de leucèmia), que quan fa els onze anys contracta un advocat per aconseguir la majoria d’edat mèdica i així poder-se negar que continuïn fent-la servir de ratolí de laboratori, posant en perill (o més aviat condemnant) la vida de la seva germana.

Una curiosa història que dona l’oportunitat a Cameron Diaz d’explorar nous estrats interpretatius, en un intent d’aconseguir aquell reconeixement que molts sempre l’han negat. En La decisión de Anne interpreta una mare preocupada i soferta que s’ha d’enfrontar a molts mals de cap per aconseguir salvar la vida de la seva filla, malgrat que això suposi fer trontollar la seva unitat familiar. Sembla, però, que definitivament aquesta no serà la pel•lícula que faci arribar la Cameron a les cotes desitjades. I és que ni un repartiment relativament atractiu amb noms com els de Jason Patrick, Alec Baldwin o Joan Cusack , ni unes interpretacions infantils de treure’s el barret, aconsegueixen salvar un film d’un director que encara ha d’aprendre molt del seu pare.

La decisión de Anne” esdevé una pel•lícula tramposa, on tot el que es mostra a pantalla ha estat ideat per fer funcionar aquella glàndula de l’espectador que l’obliga a treure el mocador. Tot un festival de trucs lacrimògens del tot identificables que s’inicia ja en els primers minuts del metratge, quan encara ni hem pogut simpatitzar amb els protagonistes d’un drama elevat al cub.

Així, l’experiència de patir “La decisión de Anne” sigui com sigui resultarà traumatitzant, tant si ets del que et passaràs tot el film bufant o dels que en canvi sí faràs servir el mocador. Clar, que si vols veure la Cameron lluint calba (vet aquí un exemple de truc manipulador) i comprovar què de ràpid li torna a créixer el cabell, no tindràs més remei que anar-la a veure.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies