La banda alemanya més gran dels últims temps torna als escenaris. L’anunci de la publicació d’un nou àlbum d’estudi titulat “Liebe ist für alle da” i una gira mundial, trenquen un llarg silenci, dissipant així els rumors de separació del grup.

El passat 12 de novembre el Pavelló Olímpic de Badalona es va omplir de gom a gom per rebre a Rammstein. Hores abans de l’actuació es començava a viure l’ambient festiu del concert amb els bars plens i cues quilomètriques per agafar un bon lloc a les primeres files.

Els teloners Combichrist van ser els encarregats d’engegar motors i començar a escalfar l’ambient. La proposta tecno-gòtica va sorprendre a gran part del públic ja que es tracta d’un grup amb certa fama en els ambients gòtics però desconeguts fora d’aquest circuit.

Amb les entrades esgotades, el pavelló s’anava omplint amb la sensació que no hi cabríem tots. Amb una puntualitat extrema, que el públic va agrair, van anar apareixent els integrants del grup colpejant un mur que en forma de teló amagava l’escenari, mentrestant anava sonant l’inici del primer tema del nou disc “Rammlied”. La posada en escena de la nova gira és potser la més espectacular de les que han fet fins ara: llums, làsers, focs, efectes de fum i pirotècnia acompanyen el setlist de Rammstein fent del concert una veritable experiència audiovisual integrant aquests elements a les cançons sense que aquestes perdin el seu paper protagonista.

Rammstein

Sense deixar cap respir, van intercalar grans clàssics com “Keine Lust”, “Feuer Frei!”, “Benzin” o “Links 2 3 4” entre les noves cançons del disc que van tocar gairebé en la seva totalitat. El públic no deixà de vibrar amb els ritmes i amb l’espectacle de flames que envaïen la majoria de temes. El grup va patir algun problema de so al qual el públic va reaccionar amb un esclat d’aplaudiments fent costat a la banda i entenent que són coses del directe.

Especial menció al ja clàssic i conegut “Du Hast” que va fer saltar i aixecar al públic dels seus seients. Amb el single de l’últim disc, “Pussy”, van acabar la primera part del concert amb una pluja d’escuma que sortia d’un canó dirigit pel cantant Till Lindemann. Com ja va sent habitual, el teclista Christian Lorenz va fer tot un espectacle amb les seves coreografies, fins i tot va acabar navegant amb una barca inflable per damunt del públic. Van concloure amb dos bisos on van tocar “Sonne, Ich will”, “Seemann” i “Engel”. El públic es va posar dempeus i els va acomiadar amb una ovació que feia temps que no es veia en un concert d’aquestes característiques.

En conclusió, Rammstein van tornar a demostrar que són una de les bandes més espectaculars que es poden veure i que estan en plena forma. L’única pega va ser la falta d’alguns temes clàssics en el repertori, però també s’ha d’entendre que és la gira de presentació del darrer àlbum i han de tocar els nous temes.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X